Bisschop + Partners

TimeChimp is een handig product en bovendien eenvoudig in gebruik.

Provincie Zeeland

TimeChimp biedt een heerlijk snelle en overzichtelijke manier om je aan projecten besteedde tijd te verantwoorden. Niet eerder zo'n gebruiksvriendelijk pakket (met app) gevonden: Klik-klak-klaar!

Mijn persoonlijke urenregistratie via TimeChimp.

Goede oplossing voor tijdregistratie

Goede service. Eenvoudige maar toch krachtige applicatie voor urenregistratie en projectregistratie. Value for money.

Loras

Onmisbare tool voor ZZP om een correcte eindfacturering van werkuren en verplaatsing te kunnen garanderen.
Nooit meer losse notities verliezen en geen twijfel of discussie achteraf.

(Bewerkt)

Ik kan momenteel niet aanloggen, ook niet na aanmaken nieuw PassWord.
De gebruiksaanwijzing is zeer summier. De applicatie is redelijk intuïtief te gebruiken.

Reactie TimeChimp:

Hi Raymond,
Hi Raymond,
Bedankt voor het geven van een review. Jammer natuurlijk dat we slechts een 4 krijgen omdat je niet kunt inloggen. Je kunt ons daar altijd over benaderen via de chat, e-mail (support@timechimp.com of telefoon (020-7640860). We helpen je dan direct verder.
Kun je inmiddels wel weer inloggen? Heb je de optie 'Wachtwoord vergeten' geprobeerd in het inlogscherm? Mocht je nog niet kunnen inloggen hoor ik het graag via de chat, mail of telefoon. Dan lossen we het direct op.
Brendan
TimeChimp

Ik ben heel blij met Timechimp, uren- en kilometerregistratie gaat nu zoveel makkelijker, service ook prima!

Schoonmaakbedrijf Kure

Ik gebruikte eerst excel om de uren bij te houden voordat ik in aanraking kwam met TimeChimp. Maar geloof me; als je dit een week hebt uitgeprobeerd wil je niet anders. Het is super... Ik gebruikte eerst excel om de uren bij te houden voordat ik in aanraking kwam met TimeChimp. Maar geloof me; als je dit een week hebt uitgeprobeerd wil je niet anders. Het is super gebruiksvriendelijk en het heeft een mooi design; zowel de app als de website. Het houdt letterlijk alles bij dus je kan filteren op bijvoorbeeld facturabel of niet facturabel, je kan rapporten downloaden, je kilometers bijhouden (echt op de centimeter!) en natuurlijk gewoon de uren. En als je een vraag hebt ben je met 1 druk op de knop met iemand in de livechat. Kortom echt waar voor je geld!

Lurfs Engineering BV

Jong en dynamisch bedrijf. Vrij directe communicatie, zodat er ruimte is om om ideeen te bespreken.