Makkelijk, vooral het veelzeidig invullen van uren.
B.V. Venema / V&M Engineering
Urenregistratie met TimeChimp is zeer eenvoudig, het is efficiënt (d.w.z. geen onnodige opsmuk maar to the point) en naar mijn mening tijdsbesparend.
Eenvoudig in gebruik. Wij gebruiken het vooral om in grote lijnen te registreren met welke projecten we bezig zijn.
Joeri / Duco
Alles duidelijk en overzichtelijk geregistreerd met TimeChimp.
Heel goed, vragen worden via chat heel snel beantwoord.
SJ Coaching & Recruitment
Makkelijke uren- en rittenregistratie zowel op de computer als de app.
Ik gebruik dit voor mijn werk. De website werkt uitstekend alleen moet ik er nog wel een gewoonte van maken om dingen goed bij te houden. Ik zie net dat ik 4 weken achter loop. Dus ik moet er nog...Ik gebruik dit voor mijn werk. De website werkt uitstekend alleen moet ik er nog wel een gewoonte van maken om dingen goed bij te houden. Ik zie net dat ik 4 weken achter loop. Dus ik moet er nog even een gewoonte van maken.
Mooi clean interface. Snelle response op support vragen. Voeren continu updates uit voor het systeem.
Bureau van Goor
Zeer tevreden over de software, ik gebruik facturatie en urenregistratie. Werkt goed, betrouwbaar, overzichtelijk en, echt Hollands gesproken: super goede prijs voor de de kwaliteit die je krijgt.
ICT Solutions Zeist
Gebruik het voor project uren registratie met goedkeuring van projectleider vanuit de klant werkt fantastisch