Heel gebruiksvriendelijk systeem, erg goede supportdesk; er wordt meegedacht, snel gereageerd en aanpassingen/verbeteringen worden snel doorgevoerd. Erg toegankelijk en voor ons ook super dat er...Heel gebruiksvriendelijk systeem, erg goede supportdesk; er wordt meegedacht, snel gereageerd en aanpassingen/verbeteringen worden snel doorgevoerd. Erg toegankelijk en voor ons ook super dat er incompany een 'inwerk-training' gegeven kon worden. Er zijn nog wel wat verbeteringen mogelijk die het systeem nog beter en efficienter kunnen maken, waaronder aanpassingen in de planning en in de gebruikersrollen.
Ik vind het leuk om TimeChimp te gebruiken. Dat applicatie maakt alles makkelijk voor mij en ook voor mijn werkgever om informatie over wat ik heb dagelijks gedaan te rapporten.
Arcadis
Prettig, en duidelijk systeem
Waterreus Advies
Ik heb een administratiekantoor en belastingadviesbureau. Het is echt een meer dan uitstekend programma. Je kan zo makkelijk switchen tussen cliënten en daar de uren registeren met 1 druk op de knop...Ik heb een administratiekantoor en belastingadviesbureau. Het is echt een meer dan uitstekend programma. Je kan zo makkelijk switchen tussen cliënten en daar de uren registeren met 1 druk op de knop (nou eigenlijk twee, 1 voor aan en 1 voor uit). En dat voor nog geen € 5,- per maand. KLASSE
Lieve Braeckmans Accountant bvba
Ben heel tevreden over Time Chimp. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Bespaart me tijd en geeft een duidelijk overzicht van de gepresteerde uren. Vlotte service bij vragen of problemen. Zij...Ben heel tevreden over Time Chimp. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Bespaart me tijd en geeft een duidelijk overzicht van de gepresteerde uren. Vlotte service bij vragen of problemen. Zij reageren vrijwel onmiddellijk. Steeds heel vriendelijk om je verder te helpen.
Damiano
Allereerst ik ben app developer, dus deze feedback kan je nemen vanuit een gebruiker en softwaredev perspectief. Het invullen van je uren loopt vrij efficient alhoewel ik voor aanpassingen er op een...Allereerst ik ben app developer, dus deze feedback kan je nemen vanuit een gebruiker en softwaredev perspectief. Het invullen van je uren loopt vrij efficient alhoewel ik voor aanpassingen er op een of andere manier sneller bij zou willen komen. Met name vind ik het irritant dat ik als ik pauze aandruk hij die pauze verwerkt binnen hetzelfde item. Ik zou liever een optie erbij hebben waarmee ik kan aanzetten dat pauze's als aparte tijdsinvulling worden gegeven.
Via eenvoudige stappen zijn je gewerkte uren op te geven.
Christian
Zeer goed systeem van tijdregistratie. Gemakkelijk te hanteren, genoeg opties, doet goed wat het moet doen.
Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En je hebt gelijk inzicht in stand van zaken.