Prima oplossing voor zeer acceptabele prijs om als eenpitter uren op projecten en klanten te registreren.
Wel zit er een kleine onhebbelijkheid in. Regelmatig komt het voor dat een notatie van bv 2:30 later ineens 2:03 laat zien waardoor het totaal ineens heel anders is.

Ik werk elke dag met timeChimp. Het werkt over het algemeen goed. Als verbeterpunt zou ik willen voorstellen om bepaalde vaak voorkomende activiteiten te kunnen opslaan, zodat je die dan snel kan... Ik werk elke dag met timeChimp. Het werkt over het algemeen goed. Als verbeterpunt zou ik willen voorstellen om bepaalde vaak voorkomende activiteiten te kunnen opslaan, zodat je die dan snel kan aanklikken. Dan hoef je niet eerst een klant, project en activiteit aan te klikken, maar dan zou je met 1 klik al klaar zijn. Dan denk ik bijvoorbeeld aan "mails beantwoorden", wat ik elke dag doe. Zou kan iedereen zijn eigen account personaliseren met dingen die veel voorkomen.

Reactie TimeChimp:

Hi, bedankt voor je review. En bedankt voor je feedback.
Hi, bedankt voor je review. En bedankt voor je feedback.
Zou je deze kunnen toevoegen op onze feedback pagina? Zo kunnen andere gebruikers hier op stemmen en word je automatisch geïnformeerd wanneer je feedback wordt opgepakt.
Je kunt hier je feedback achterlaten: https://app.timechimp.com/#/feedback
Gr,​
Brendan

Mae

Toen ik dit jaar van start ging met mijn bedrijf ben ik direct op zoek gegaan naar software om mijn uren bij te houden. Ik ben bezig met het opzetten van een webwinkel, en werk in deze aanloopfase... Toen ik dit jaar van start ging met mijn bedrijf ben ik direct op zoek gegaan naar software om mijn uren bij te houden. Ik ben bezig met het opzetten van een webwinkel, en werk in deze aanloopfase op onregelmatige tijden. Bij fotografie is het bijvoorbeeld belangrijk dat de lichtval goed is, maar schrijven doe ik liever 's avonds. Ik heb meerdere apps uitgeprobeerd, maar TimeChimp steekt er echt met kop en schouders bovenuit! Met één druk op de knop begint je app al met het timen van je uren. En alles wordt realtime bijgehouden, dus als je op je computer inlogt zijn je uren ook daar up-to-date. Het is echt ideaal dat je zo makkelijk tussen apparaten kunt switchen.

Iedereen die creatief werk doet zal het "inspiratiemoment" wel herkennen: ineens heb je een idee en je wilt direct achter je computer kruipen om dat uit te werken (ook al is het weekend). Dankzij TimeChimp hoef ik mijn creatieve proces niet te onderbreken met Excel-sheets of ingewikkelde software, ik druk gewoon op de knop en de app houdt alles automatisch bij! Het enige verbeterpuntje dat ik heb: als ik een nieuwe activiteit aanmaak op de app, dan krijgt die standaard het label "Facturabel". Graag zou ik daar een optie zien om de nieuwe activiteit "Niet facturabel" te maken (op de computer kan dit wel). Toch geef ik een 10 aan TimeChimp, omdat het verschil met andere apps en software ontzettend groot is. Ik gebruik TimeChimp nu iedere werkdag, en zou ook nooit meer iets anders willen.

2integrate

Zeer mooi en simpel product met korte lijnen als je vragen hebt. Alle functionaliteit die je nodig hebt voor een correcte uren- en projectregistratie. De integratie met Moneybird werkt voor mij... Zeer mooi en simpel product met korte lijnen als je vragen hebt. Alle functionaliteit die je nodig hebt voor een correcte uren- en projectregistratie. De integratie met Moneybird werkt voor mij perfect.
Zeker een aanrader.

Een zeer overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken programma.

Er valt prima mee te werken. Belangrijk is wel dat e.e.a. goed ingericht wordt. zonder een goede basis is er geen bruikbaar overzicht.

Bart Megens - MoviLab

Bijzonder tevreden met TimeChimp! Ik heb eigenlijk een hekel aan het invullen van uren (ik vergeet het ook altijd en dan moet ik het aan het eind van de week nog allemaal doen...) maar TimeChimp... Bijzonder tevreden met TimeChimp! Ik heb eigenlijk een hekel aan het invullen van uren (ik vergeet het ook altijd en dan moet ik het aan het eind van de week nog allemaal doen...) maar TimeChimp maakt het kwaad een stuk minder vervelend omdat de tool snel en intuïtief en er ook nog prettig uitziet. Ben ook erg tevreden met de inzichten en overzichten die ik van TimeChimp krijg.

Er zijn wat mij betreft nog wel een paar puntjes van aandacht:
- Bij het invullen van ritten worden straatnamen voortdurend onterecht gecorrigeerd, dit is bijzonder vervelend (ik woon in de Muntelstraat, wat voortdurend wordt bewerkt naar Mantelstraat, grrrrr!) Dit is waarschijnlijk Apple's autocorrect (ik werk met Safari 11.1 op Mac), maar is dit niet uit te zetten in het formulier?

- Ook bij het invullen van ritten: ik kom vaak bij dezelfde adressen (mijn accountant, vaste klant, mijn partners, etc.). Ik zou het erg prettig vinden als TimeChimp deze zou onthouden. Scheelt weer veel tijd als ik haastig aan het einde van de week alles moet invullen ;).

Succes met het verder ontwikkelen van een heel mooi product. Geef nu ****, maar als bovenstaande feedback ook echt ooit verwerkt zou worden zouden dat er zeker ***** zijn, want dan heb ik niets meer aan te merken.

Prettige en werkbare omgeving voor het invoeren van uren.

Matthijs oude Lohuis - BAM

Het bedrijf TimeChimp kenmert zich mijns inziens door een snelle opvolging van feedback die gegeven wordt en grote mate van flexibiliteit om hun product te verbeteren.

Nagel Hovenier

Duidelijk programma welke makkelijk werkt. De feedback is ook redelijk snel (binnen een dag) wat het makkelijk maakt om te werken. Ook de medewerkers kunnen er goed mee omgaan.