Prima. Eenvoudig. Je kunt gemakkelijk extra informatie toevoegen.
Werkt prima om je uren en kilometers te registreren. Handig ook met factureren.
Hans
Na een stroeve start is de ervaring prima
Maiko Roskam
Waar ik werk gebruiken we sinds kort TimeChimp. Ik vind dit echt een makkelijke app. Alles is overzichtelijk en je kan makkelijk je uren inleveren. Je hebt hierdoor ook gelijk de uren in de hand of...Waar ik werk gebruiken we sinds kort TimeChimp. Ik vind dit echt een makkelijke app. Alles is overzichtelijk en je kan makkelijk je uren inleveren. Je hebt hierdoor ook gelijk de uren in de hand of het dan ook goed wordt uitbetaald.
Hypotheek Facet
Sympathie bedrijf en hele handige tool waarbij eenvoudig tijdregistratie kan worden bijgehouden. Veel mogelijkheden, aantrekkelijk geprijsd. Wij werken met veel plezier met hen en kunnen TimeChimp...Sympathie bedrijf en hele handige tool waarbij eenvoudig tijdregistratie kan worden bijgehouden. Veel mogelijkheden, aantrekkelijk geprijsd. Wij werken met veel plezier met hen en kunnen TimeChimp zeker aanbevelen.
Mooi programma. Net wat ik zocht als ZZPér om eindelijk een goed inzicht te krijgen in de uren die ik daadwerkelijk maak op mijn projecten.
Toegangelijke customer service, luisterd goed naar behoefte van de klant