BinQ schilders

Pima!

- duidelijke communicatie
- snelle software zonder storingen
- gebruiksgemak zeer goed

Tamara Sijtsma

Mijn ervaring is goed, het is overzichtelijk en begrijpbaar.

Goed contact denkt mee in eventuele aanpassingen die nodig zijn voor ons bedrijf

D-Ly

Het is een fijne samenwerking met TimeChimp. Mijn vragen worden netjes en snel beantwoord. Het systeem werkt prettig en is vrij intuïtief.

De kinderkamer

He tis een fijn programma. Het fijne eraan is ook dat je er een app van hebt voor op je telefoon. Overzichtelijk welke uren je hebt gemaakt, vakantie en overuren. Voor beheerders is het ook... He tis een fijn programma. Het fijne eraan is ook dat je er een app van hebt voor op je telefoon. Overzichtelijk welke uren je hebt gemaakt, vakantie en overuren. Voor beheerders is het ook makkelijk te communiceren met medewerkers. Enige minpunt is dat je als je uren afkeurt niet voor jezelf een notitie erbij kan zetten waarom ze zijn afgekeurd. Zodat je dit er later weer bij kunt halen als iemand zijn uren opnieuw heeft ingevoerd.

Ik heb poistieve ervaringen. Ze denken mee en zijn geinteresseerd in wensen van de klant.

Michael Tyc

Positieve indruk van product/dienstverlening.
Gericht op gebruiksvriendelijkheid, hoewel er altijd ruimte blijft voor verbetering.

Hollandstar

Prima ervaringen, zowel met (klant) services als de functionaliteiten

Vivian

Snel en correct. Duidelijk en overzichtelijk.