Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

Ingrid Shuman

Ik gebruik TimFit samen met mijn zus. Zij is inmiddels 14 kilo afgevallen en ik bijna 8. Het is eenvoudig te gebruiken, ik voel mij erg goed ten opzichte van andere producten die ik heb gebruikt.... Ik gebruik TimFit samen met mijn zus. Zij is inmiddels 14 kilo afgevallen en ik bijna 8. Het is eenvoudig te gebruiken, ik voel mij erg goed ten opzichte van andere producten die ik heb gebruikt. Het voelt niet als een dieet. De recepten zijn geweldig en als je vragen hebt kun je deze eenvoudig stellen via Whatsapp. Er is duidelijk nagedacht over alles bij dit bedrijf.

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Wat geweldig om te horen dat TimFit zo'n positieve invloed heeft gehad op jou en je zus! Het is altijd fijn om een product te vinden dat eenvoudig te gebruiken is en daarnaast ook nog effectief is... Wat geweldig om te horen dat TimFit zo'n positieve invloed heeft gehad op jou en je zus! Het is altijd fijn om een product te vinden dat eenvoudig te gebruiken is en daarnaast ook nog effectief is in het verliezen van gewicht. Het is ook mooi om te horen dat het niet aanvoelde als een dieet. We vinden het ook fijn om te weten dat je het fijn vind om contact te houden met onze voedingscoaches via de whatsapp. Wij vinden deze service erg belangrijk. Dank je wel voor je mooie review!

José

Wat een geweldig afslankprodukt is timfit! In 6 weken tijd bijna 8 kg kwijt. Ik raad iedereen timfit aan, het is makkelijk te volgen en de shakes zijn heerlijk!

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Timfit en het aanraden van het product aan anderen. Het is altijd mooi om te zien dat mensen slagen in hun afslankdoelen en hun positieve... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Timfit en het aanraden van het product aan anderen. Het is altijd mooi om te zien dat mensen slagen in hun afslankdoelen en hun positieve ervaringen willen delen. Heel veel succces en mocht je vragen hebben stuur dan gerust een bericht naar onze afslankcoaches. Ze helpen je graag!

Anna Asciutto

Bij vragen krijg je zo snel mogelijk antwoord en bestelling is de volgende dag binnen.

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met TimFit! Wij vinden het erg fijn om te horen dat je de snelle levering en reactie tijd als zeer positief ervaart. Daar doen wij het voor!

Erik Vlaardingen

Dankzij timfit en linda is het gelukt. Tijdens de lockdown gebruikt en nog steeds op mijn streefgewicht

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Gefeliciteerd Erik, allereerst met het bereiken en behouden van je streefgewicht. Ten tweede met het je gratis TimFit GrandFit Compleetpakket! Je hebt de 1000e review voor TimFit SX-5 geschreven. Je... Gefeliciteerd Erik, allereerst met het bereiken en behouden van je streefgewicht. Ten tweede met het je gratis TimFit GrandFit Compleetpakket! Je hebt de 1000e review voor TimFit SX-5 geschreven. Je hoeft zelf niet meer af te vallen maar kan ongetwijfeld iemand anders gelukkig maken met het pakket. Afvallen met TimFit SX-5 doe je samen! Trots op je!

Roelof

Beste shake ever, vegelijk de ingrediënten maar eens met anderen.

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Dank je wel Roelof, en je hebt helemaal gelijk. Vergeet alle andere shakes en ga voor kwaliteit!

Theo

Aneller resultaat dan gedacht, dankzij top coach Linda. Zo blij!!!

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Gefeliciteerd met je behaalde streefgewicht. Groetjes, Linda.

Sam

Bijna 10 kilo kwijt, was anders niet gelukt

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Goed bezig Sam, we zijn trots op je!

Elsa

Ik woon al meer dan 10 jaar in spanje en ken timfit nog uit NL. Helaas kan ik het hier niet in de winkel kopen en tot voorkort nam ik het altijd mee als ik naar NL ging. Nu heeft Marjan van de... Ik woon al meer dan 10 jaar in spanje en ken timfit nog uit NL. Helaas kan ik het hier niet in de winkel kopen en tot voorkort nam ik het altijd mee als ik naar NL ging. Nu heeft Marjan van de klantendienst voor mij geregeld dat ik het kan bestellen en het zonder extra porto naar mijn werkadres in spanje wort gestuurd. Dat noem ik nu super service! Doe zo door timfit, ik ben fan!

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Dank je wel voor je review Elsa, een kleine moeite om je pakket naar Spanje te sturen.

Afvallen met Sonja

Ik gebruik dit voor mijn praktijk en heb al meer dan 500 klanten laten afvallen met behulp van timfit

Reactie TimFit Afvallen en Blijf op Gewicht:

Hoi Sonja, dank je wel voor de fijne samenwerking!

Robert Koper

12 kilo afgevallen dankzij timfit met hulp van coach marjan