Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

Goed vol te houden

Saskia Schriever

Ik ben nog maar net begonnen en heb nog geen zichtbaar resultaat

Ben net 2 dagen begonnen met timfit. De smaak is oke. De dikte van de shake ook.

Ben erg tevreden over de resultaten van Timfit.
Is goed vol te houden. En na de shake een verzadigd gevoel.

Tevreden klant

Is heel makkelijk vol te houden... en vooral de shakes zijn lekker...lukt me makkelijk om de nodige overtollige kilo's kwijt te spelen. Is een dieet waar je gezin niet hoeft onder te lijden. Je... Is heel makkelijk vol te houden... en vooral de shakes zijn lekker...lukt me makkelijk om de nodige overtollige kilo's kwijt te spelen. Is een dieet waar je gezin niet hoeft onder te lijden. Je neemt s ochtends en s middags een shake. S avonds kan je licht 'aangepast' gewoon met je partner en kids een lekker gevarieerd avondmaal eten!!

Carmen

Verslaafd aan de chocolade en banaan smaak, ik combineer het qua aanmaken, soms met 100 ml water/ 100 ml magere melk en als lunch soms met magere yoghurt, ben dan echt bomvol :)
Eerste shake...
Eerste shake waarbij ik echt serieus op mijn vetten ben afgevallen (ruim 12 kilo) en nu 8 maanden later nog steeds hetzelfde gewicht ondanks dat ik veel uit eten ga, van wijn en lekker eten hou.. geweldig!! Kom ik iets aan dan doe het ik 2 x per dag ipv 1 x per dag.
Nooit meer zonder, ik ben ook top begeleid overigens door Dianne, mag ook gezegd worden, thankssssssss xxx

Tot nu toe goed vol te houden

Relatief snel resultaat ---- succes gegarandeerd ---- prima smaken

Ik heb het proefpakket besteld en ben de smaken aan het testen als ontbijt vervanger om erna mijn favorieten te bestellen en echt van start te gaan. Andere merken shakes krijg ik moeilijk op omdat... Ik heb het proefpakket besteld en ben de smaken aan het testen als ontbijt vervanger om erna mijn favorieten te bestellen en echt van start te gaan. Andere merken shakes krijg ik moeilijk op omdat ik ze erg vies vind. Op aanraden van een vriendin probeer ik timfit. Het is inderdaad beter te doen dan andere shakes die ik al heb geprobeerd.

Ik ben een zoetekauw en met de Shakes gaat die trek snel weg.