Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Het gaat prima alleen de chocolade smaak mag veel sterker naar pure chocolade smaken dan was hij nog lekkerder
Ja
Top! Maar af en toe flink misselijk vooral ‘s morgens en behoorlijk hoofdpijn ... Maar verder werkt het prima...
Carolien Pieren
Heb hele goede ervaringen, gemak en resultaat. Goed vol te houden
Het is een fijn product. En erg smaakvol. Ik heb de chocolade smaak Ik merk goed het verschil en heb eindelijk resultaat. Voel me goed en heb niet snel een hongergevoel. De regels zijn duidelijk.
Pebbles
Pas een weekje begonnen en merk dat het makkelijk is te doen en goed vol te houden. Ik voel me goed.
Molenaar Vaars
Ik ben heel erg tevredenen als je er aan houd heb je goede resultaten .
Astrid
Nog nooit zo een platte buik gehad. Ik gebruik 2 maaltijdshakes (ontbijt en lunch), ik voel me er erg goed bij en de Shakes vullen goed.
Lente
6 juni ben ik gestart met shake en 7 juni met druppels en aminozuren tabletten (3x per dag). Tot nu toe ben ik tevreden met resultaat. Shake vind ik makkelijk. Ik kreeg geen honger gevoel en ook...6 juni ben ik gestart met shake en 7 juni met druppels en aminozuren tabletten (3x per dag). Tot nu toe ben ik tevreden met resultaat. Shake vind ik makkelijk. Ik kreeg geen honger gevoel en ook niet suf van geworden. Ik heb nog bijna 3 weken te gaan en ben ook benieuwd naar eind resultaat. Bij voldoende drinken kreeg ook geen hoofd pijn. Maar dit is mijn tweede week en heb gevoel dat het langzamer gaat, met geduld en hoop ga ik verder met Tim fit.