Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
De shakes zijn erg smakelijk. Ik heb geen hongergevoel en ik voel me prima.
Jennifer
Makkelijk, lekker en effectief
Goede service, goede shakes, goede handleiding.
Sharon
Shakes smaken erg goed en zijn vullend snel weer bestellen
Dirk
Timfit is makkelijk te gebruiken en doet wat het beloofd. Ik ben er 23kg met afgevallen opeen gezonde manier.
Na een kuur Ketox24 (min 7 kg) ben ik nu net overgestapt naar de shakes. Het is voor mij te vroeg om aan te geven of dit ook de lijn naar minder gewicht voortzet. Dus de resultaten kan ik niet...Na een kuur Ketox24 (min 7 kg) ben ik nu net overgestapt naar de shakes. Het is voor mij te vroeg om aan te geven of dit ook de lijn naar minder gewicht voortzet. Dus de resultaten kan ik niet doorgeven. Dus 1 ster. Aanbevelingen doe ik nooit. Dus ook 1 ster. Volhouden dat moet blijken. Ik zou wel graag zien dat er wat meer receptideeën beschikbaar waren.
Heel tevreden. Een echte aanrader voor iedereen die kilo's kwijt wil!
Het dieet is redelijk extreem in z'n opzet. Enkel een low-calorie maaltijd 's avonds voelt niet altijd genoeg om gans de avond nog door te komen. Vooral de eerste week ik niet leuk. De afkick van...Het dieet is redelijk extreem in z'n opzet. Enkel een low-calorie maaltijd 's avonds voelt niet altijd genoeg om gans de avond nog door te komen. Vooral de eerste week ik niet leuk. De afkick van suikers en de constante honger is afschuwelijk. Eenmaal deze week voorbij gaat het een pak beter. Het dieet helpt wel als je mentaal sterk genoeg bent. Maar zij die sukkelen met het mentale aspect van afvallen, gaan hier snel afhaken. De belofte van maaltijd-repen her en der in de lectuur en op de website , maar onbeschikbaarheid om te kopen is ook niet echt positief.
Andrea
Prima smaken en heel goed vol te houden!
Goed te doen, ben alleen soms heel erg aan iets zouts toe.