Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Pearl
Heb al eerdere ervaring met tim fit. Prima product
Mooi product, ook erg lekker. Voornamelijk de chocolade. Ik hou het goed vol en blijf op gewicht terwijl ik ook echt wel een deel van mij eigen eetpatroon aanhoudt.
Ik gebruik het momenteel puur als ontbijt om op gewicht te blijven, niet meer als afslank programma
Ik gebruik momenteel Timfit shakes puur als ontbijt vervanger om op gewicht te blijven
TimFit shakes zijn goed van smaak. Mede hierdoor goed vol te houden. Geen tig zakjes met verschillende maaltijden maar gewoon 2 shakes en een koolhydraatvrije maaltijd. Super eenvoudig. Eerste week...TimFit shakes zijn goed van smaak. Mede hierdoor goed vol te houden. Geen tig zakjes met verschillende maaltijden maar gewoon 2 shakes en een koolhydraatvrije maaltijd. Super eenvoudig. Eerste week erge honger gehad maar daarna niet meer. Afvallen lukte me niet meer goed maar nu, ondanks mijn leeftijd van 50+ toch een erg goed resultaat. Erg tevreden dus.
Heerlijk
Nicole
Zeer tevreden, goed vol te houden en lekkere smaken.
Resultaat helaas teleurstellend eerder nog wel eens snel resultaat behaald maar deze keer niet. Vier weken bezig.
Ja ik ben erg tevreden.
Melissa
Ik doe timfit nu ongeveer 4 maanden. Het afvallen gaat erg goed! De eerste 2 weken waren het lastigst omdat je minder gaat eten. De shakes vind ik ook erg lekker daarom maakt het, het wat...Ik doe timfit nu ongeveer 4 maanden. Het afvallen gaat erg goed! De eerste 2 weken waren het lastigst omdat je minder gaat eten. De shakes vind ik ook erg lekker daarom maakt het, het wat makkelijker voor mij. Moeilijkst vind ik het avond eten omdat ik niet veel lust maar daar ben ik dan even creatief in om het toch lekker te maken.