Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

De shakes zijn lekker

Zeer teleurstellend resultaat! Heeft geen enkel effect in tegenstelling tot vergelijkbare producten. Zonde van het geld

Alexandra

Super goed product. heb Timfit al eerder gebruikt en het heeft mij altijd geholpen om weer op mijn streefgewicht te komen.

Ik ben super tevreden

Leontine

Ik ben (na mijn bevalling) 18 kilo afgevallen en nog steeds op gewicht, is mij nog nooit overkomen. Meestal jojo ik enorm.
Door een oude schoolvriendin ben ik bij TimFit gekomen en zeer...
Door een oude schoolvriendin ben ik bij TimFit gekomen en zeer dankbaar, nooit meer zonder. Gebruik het nu als ontbijt, geen trek, bomvol energie, zelfs met de kleine nu erbij. Echt dankbaar!! Ook voor Dianne, top begeleiding!! Veel liefs Leontine

TimFit shakes helpen mij na mijn recente bevalling makkelijker weer op mijn originele gewicht te komen. Ik mis alleen wel de repen, die waren nu ook makkelijk geweest met een baby om mij heen.

Linda

Het duurde wel iets te lang voordat ik reactie kreeg op mijn email en er zit helaas geen consulente bij mij in de buurt

Na het lezen van het TimFit programma op het internet besloot ik om eraan te beginnen, alhoewel ik totaal niet shake-gezind ben. maar deze shakes zijn best lekker, al heb ik enkel de chocolade smaak... Na het lezen van het TimFit programma op het internet besloot ik om eraan te beginnen, alhoewel ik totaal niet shake-gezind ben. maar deze shakes zijn best lekker, al heb ik enkel de chocolade smaak daar de andere smaken me niet veel zeggen. de eerste shake-weken verlopen nu wel zwaar en moeilijk ( ineens veeeel zin in eten dat ik anders nooit eet ) maar ik hou vol...