Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Werkt goed
Heerlijke shakes
Het is goed vol te houden ondanks dat je in het begin wat slapjes en hoofdpijn hebt. Als je eenmaal gewend bent word jezelf ook creatief in alles mbt eten. De boekjes helpen daar natuurlijk ook bij.
Shopaholic
Timfit is makkelijk in gebruik en smaakt in tegenstelling tot andere maaltijdshakes 'lekker'.
Sandra Claeys
Slechte ervaring, je hebt best wel veel van dit soort afval methodes. Ik koos dit merk op aanraden van een ex-consulent. Had een proefpakket besteld en vond het lekker, prima om vol te houden...Slechte ervaring, je hebt best wel veel van dit soort afval methodes. Ik koos dit merk op aanraden van een ex-consulent. Had een proefpakket besteld en vond het lekker, prima om vol te houden vond ik. Ik wilde de repen bestellen, want die vind ik wel noodzakelijk bij een afval product. Wat blijkt..... niet meer te leveren! Dan houdt het dus op..... heel jammer!
Heb dit al een aantal jaar geleden gebruikt en net als toen werkt het nu prima. Gebruik naast de SX-5 de vetverbrander pillen.
Annemarie ter Brake
Goed resultaat....al eerder veel afgevallen en goed op gewicht gebleven totdat.....ik een piging deed om te stoppen met roken.... Dus nu weer lekker bezig!
Tamelijk makkelijk te volgen,nogal eentonig met enkel zoete smaken.
Voldoende
In het begin gaat het afvallen snel. Later wat langzamer. Mijn gewenste gewicht bleef later lang stabiel . Ook zonder de ontbijtshake.