Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Ik gebruik de shake vanilia en aardbeien, zijn goed van smaak en hongergevoel heb je niet!! Repen vind ik niet te eten!
Makkelijk klaar te maken ook voor mensen met een handbeperking. Goed mail verkeer.
Marjo
Snelle levering, goed verpakt, incl. extraatje
Ja goed weer ff lekker bezig
Ik raad het iedereen aan. Top dieet!
De smaken zijn goed en het klontert niet zoals vele ander merken dat wel doen.
Ilse
Ik ben in het weekend begonnen. Prima, want de eerste 2 dagen had ik het zwaar. Daarna geen enkel probleem! Geen raar zweverig gevoel, geen trek, geen hoofdpijn. Van te voren klinkt het wel erg...Ik ben in het weekend begonnen. Prima, want de eerste 2 dagen had ik het zwaar. Daarna geen enkel probleem! Geen raar zweverig gevoel, geen trek, geen hoofdpijn. Van te voren klinkt het wel erg weinig: 1 cracker in de ochtend en 2 in de middag maar het is prima vol te houden. Ik hoef er geen moeite voor te doen. Van de 25 dagen nog maar 11 te gaan. Heb ook de nodige feestjes gehad maar dat doet me niets (dat is raar, geen behoefte om buiten het boekje te gaan). Ik vind het wel fijn dat het maar 25 dagen duurt. Zo zeg ik iedere dag tegen mezelf: kom op, nog maar 20 dagen, nog maar 19 etc. Dat helpt enorm. Het besef dat het maar tijdelijk is en niet lang duurt. Ik snak intussen wel naar een bruin broodje oude kaas :)
m
Judith
Ik heb de smaken aardbei en vanille en eet dat met yoghurt. Prima te doen maar het wordt wat eentonig. Moet ik even doorheen. En van de repen heb ik aardbei met witte chocola. Die vind ik minder. Ik...Ik heb de smaken aardbei en vanille en eet dat met yoghurt. Prima te doen maar het wordt wat eentonig. Moet ik even doorheen. En van de repen heb ik aardbei met witte chocola. Die vind ik minder. Ik wilde banaan maar die zijn steeds niet voorradig helaas. Ik val langzaam af en dat is prima. Ik ben ook niet heel streng voor mijzelf en eet 's avonds ook af en toe wel koolhydraten.