Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Niels kunkels
Mijn ervaring is dat het werkt en vol te houden is en dat ik niet de hele tijd met eten bezig ben zoals met andere afslankmiddellen wel het geval is . Ik ben zeer tevreden.
Helaas was er geen meekeek consulebtevin NB telefonisch bereikbaar voor dagen. Allemaal voicemail , dit motiveert niet bij vragen als je net begint. Heb Aminoslank kuur gekocht en wist niet...Helaas was er geen meekeek consulebtevin NB telefonisch bereikbaar voor dagen. Allemaal voicemail , dit motiveert niet bij vragen als je net begint. Heb Aminoslank kuur gekocht en wist niet wat erbij te eten crackers en brood met mager beleg. Maar hoeveel, welke en wanneer? Dus geen resultaat geboekt . Dus allemaal onduidelijk met boekje van 5x5 erbij en niet boekje handleiding Aminoslank
Arie
Het is makkelijk, simpel en goed te volgen. Ik Gert me nu een Periode rust - zomerstop - en ga daarna weer verder. In de ochtend altijd een shake en verder gezond eten en avond alleen maar groenten...Het is makkelijk, simpel en goed te volgen. Ik Gert me nu een Periode rust - zomerstop - en ga daarna weer verder. In de ochtend altijd een shake en verder gezond eten en avond alleen maar groenten en sind een stukje vlees.
Als het weer is even nodig is, grijp ik graag terug op TimFit. Wat mij betreft de enige eiwitshake die eetbaar is, zodat je het programma vol kunt houden. De smaak is iets aan de zoete kant, dit...Als het weer is even nodig is, grijp ik graag terug op TimFit. Wat mij betreft de enige eiwitshake die eetbaar is, zodat je het programma vol kunt houden. De smaak is iets aan de zoete kant, dit komt waarschijnlijk omdat ik het mix met water in plaats van magere melk(dit werkt voor mij beter). Het fijne van het programma is dat je niet constant met eten bezig bent en je als koolhydraten-junk groente meer gaat waarderen. Uiteindelijk na het programma zelfs groente boven koolhydraten verkiest.
De shakes zorgen ervoor dat je geen hongergevoel hebt. En ben nu 6 kilo kwijt in 2 weken.
Makkelijk te volgen en vol te houden. Geen hongergevoel.
Ik gebruik TimFit nu 3 maanden en ben erg tevreden. Ik voel me er goed bij en doordat je een avondmaaltijd erbij eet is het goed vol te houden.
Zeer prettig, je hoeft niet steeds over na te denken over wat je in de ochtend of middag klaar moet maken. Shakes smaken lekker, verpakking is heel handig om mee te nemen. Neemt niet...Zeer prettig, je hoeft niet steeds over na te denken over wat je in de ochtend of middag klaar moet maken. Shakes smaken lekker, verpakking is heel handig om mee te nemen. Neemt niet veel tijd in beslag om het klaar te maken. Alleen af en toe honger gevoel.
Prima producten en goede en snelle service.
Nicolas Olyslager
Nou heel eerlijk het valt me een beetje tegen, ik vind dat er erg weinig begeleiding is.....alle conculenten die bij jullie op de site staan bij mij in de buurt zijn er vrijwel allemaal mee gestopt....Nou heel eerlijk het valt me een beetje tegen, ik vind dat er erg weinig begeleiding is.....alle conculenten die bij jullie op de site staan bij mij in de buurt zijn er vrijwel allemaal mee gestopt. Als ik dat had geweten dan had ik me denken ik elders aan gemeld waar wel goede begeleiding bij is. Je wordt nu een beetje aan je lot overgelaten en dat vind ik jammer. Dus ik heb ook niet het idee dat het bij mij wat gedaan heeft terwijl ik in jullie product veel vertrouwen had!! Misschien is het verstandig om de site van jullie aan te passen, en te zorgen voor meer begeleiding. En de uitleg boekjes die erbij zitten geven ook onvoldoende uitleg.