Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

Ik voel me fitter en energieker dankzij de amino's . Ben 2 kg kwijt na 1,5 week. Ik weet dat ik meer kwijt had kunnen zijn als ik de wijn weg had gelaten. Maar ja, dat is nu eenmaal mijn guilty... Ik voel me fitter en energieker dankzij de amino's . Ben 2 kg kwijt na 1,5 week. Ik weet dat ik meer kwijt had kunnen zijn als ik de wijn weg had gelaten. Maar ja, dat is nu eenmaal mijn guilty pleasure.
Nog 15 dagen te gaan.
Ik gebruik geen shakes!

Ik ben erg tevreden over het product. De capsules slikken gemakkelijk . Het dieetboekje is duidelijk en er staan praktische tips in. Goed te volgen dieet. Heb geen honger gehad.

Goede ervaring. Ik zit vol van de shake in de ochtend en middag. Maar zodra het avond wordt, krijg ik heel erg honger en geneigd om meer te eten dan alleen groente met een stuk kip/vis

Marianne Vos

Ben net een ruime week bezig, kan er nog niet veel over zeggen

Ik heb geen shakes gebruikt, alleen AminoSlank. Bij de vraag over de smaak kan ik dus geen antwoord invullen. Ook de vraag erna is op mij niet van toepassing. Omdat ik alle vragen MOET beantwoorden... Ik heb geen shakes gebruikt, alleen AminoSlank. Bij de vraag over de smaak kan ik dus geen antwoord invullen. Ook de vraag erna is op mij niet van toepassing. Omdat ik alle vragen MOET beantwoorden heb ik alleen het eerste halve rondje bij de smaak ingevuld

Ik ben erg tevreden met TimFit, ik vind het een makkelijke en duidelijke manier om af te vallen. Ik ben erg druk en veel onderweg, maar met de shakes en repen kan ik het goed volgen en voel me ook... Ik ben erg tevreden met TimFit, ik vind het een makkelijke en duidelijke manier om af te vallen. Ik ben erg druk en veel onderweg, maar met de shakes en repen kan ik het goed volgen en voel me ook goed. Ook 's avonds is het met het gezin goed te volgen om dan groente en vlees te nemen.

Ik gebruik Timfit tijdens ontbijt en lunch maar eet wel extra een salade bij de lunch (sla, komkommer, tomaat) en eet 's avonds nog een bakje magere kwark. Houd de calorieën bij via een app van... Ik gebruik Timfit tijdens ontbijt en lunch maar eet wel extra een salade bij de lunch (sla, komkommer, tomaat) en eet 's avonds nog een bakje magere kwark. Houd de calorieën bij via een app van alles wat ik eet en drink en zorg ervoor dat ik tussen de 1200 en 1600 calorieën binnenkrijg. Ik sport 3x in de week intensief (fitness met losse zware gewichten) en dan eet ik wat extra (kwark en een reep). Ik volg dus niet exact te instructie omdat ik dan het gevoel heb te weinig binnen te krijgen.

Ik verloor geen enkele kilo, ik heb me aan het dieet gehouden, maar de stress en de emotionele moeilijke periode die ik nu doormaak zorgen er waarschijnlijk voor dat niets helpt om af te vallen

Super tevreden en lekker.

Is voor mij een prima methode om mijn eetlust af te remmen. Ik heb mij niet consequent aan het dieet gehouden maar met minder eten en zo toch langzaam maar zeker wat afslanken is voor mij prima.