Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

Het is lastig om nauwelijks iets tussendoor te mogen eten maar het resultaat is er zeker. Als je in de avond een beetje lekker voor jezelf kookt dan heb je iets om naar uit te kijken.

De start met TimFit is pittig, omdat je lichaam moet wennen aan verandering van eetpatroon. Na paar dagen merk je dat een shake voldoende is voor ontbijt of lunch.

Stephanie Fekete

Prima vol te houden, goeie smaak aan de shakes

Monique Koetter

Goede ervaringen ook uit verleden. Smaak is goed en geen hongergevoel.

Helemaal top !
Ben Vd suiker verslaving af !

Sandra Meissen

Prima vol te houden

Lekkere maaltijd shakes. En de repen geven net dat extra bite . Het goed te doen..

Voel mij fit, en is goed vol te houden. Ik geniet meer van het gezond eten en bij het boodschappen doen hou ik zeker meer tekening met toegevoegde suikers. Het kost mij zeker geen moeite. Super! Een... Voel mij fit, en is goed vol te houden. Ik geniet meer van het gezond eten en bij het boodschappen doen hou ik zeker meer tekening met toegevoegde suikers. Het kost mij zeker geen moeite. Super! Een goede start naar een gezond gewicht en een gezonder leven!

Timfit smaakt lekker en vult goed je hebt geen trek tusssen de maaltijden door. Ik gebruik wel de shakes maar de avondmaaltijd hou ik gewoon in stand die heb ik niet aangepast.

De timfit Shakes smaken aardbei en banaan zijn heerlijk in combinatie met alpro soja yoghurt!