Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Timfit shakes geven een vol gevoel en helpen om af te vallen. Uiteraard in combinatie met bewegen en het vermijden van suikers en snelle koolhydraten alleen dan behaal je een goed resultaat. Ook...Timfit shakes geven een vol gevoel en helpen om af te vallen. Uiteraard in combinatie met bewegen en het vermijden van suikers en snelle koolhydraten alleen dan behaal je een goed resultaat. Ook merk ik dat mijn spiermassa toeneemt en vetpercentage afneemt.
Goed product om te lijnen/ makkelijk /alleen moet je er wel zelf achter staan
Makkelijk en ben nu al in korte tijd super afgevallen... Groetjes van zeer tevreden klant
Doordat je weinig mag eten, val je af, niet zo zeer van aminoslank is mijn ervaring. daarna zit het gewicht er zo weer aan als je weer normaal gaat eten.
Ellen
Ben zeer tevreden met timfit je valt af op de plaatsen waar je wilt afvallen als vrouw buik,benen,billen
Handig en eenvoudig - leuke receptideetjes
Ada van der Spek
Perfect afslank produkt
Val wel af. maar heb wel te maken met jojo effect
Andrea gawehn
Geweldig, geen honger en een heel fit gevoel. Kan ook prima sporten zonder een slap gevoel te hebben
Ik ben 2 kilo afgevallen in 4 weken. Vind ik niet veel.