Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

Ik ben niet zo te vreden, na een maand nog weinig gebeurd. Ga nog 2 weken door als er dan nog geen resultaat is stop ik ermee

Natasja

Ik gebruik Timfit 2x per dag als maaltijdvervanger om af te vallen. Timfit sluit prima aan bij mijn levensstijl, ondanks mijn sporten (4x) in de week heb ik met Timfit geen hongergevoel.

Willy

Het 'receptenboekje' vond ik een aanfluiting, de shakes matig en erg duur. De shaker moeilijk af te lezen met die kleurloze streepjes.

Ben nu tijdje bezig met de shakes. Ze bevallen mij prima! Het afvallen gaat heel goed en ik voel me er fit bij!

Chris

Timfit is een fijn, duidelijk dieet die je uitgedaagd om aan de slag te gaan met de groenten en vlees/vis wat is toegestaan. Ik werd er enorm creatief van om verrassend lekkere combinaties te maken.... Timfit is een fijn, duidelijk dieet die je uitgedaagd om aan de slag te gaan met de groenten en vlees/vis wat is toegestaan. Ik werd er enorm creatief van om verrassend lekkere combinaties te maken. Genieten van je eten en toch goed bezig zijn. Het grote voordeel is dat die manier van koken bij blijft , ook na fase 3. Je verandert dus je eetpatroon terwijl je afvalt. Daardoor blijf je op gewicht en schommel je vrijwel niet. Tijdens fase 1 heb ik geen trek of honger. Het gaat me goed af.

Vorige keer ook meegedaan met enquette, doch bij de daarop volgende bestelling niets extra gekregen.
Ga er dus niet vanuit, dat u nu wel iets extra's zult sturen.

Anoniempje

De shakes helpen mij afvallen en op gewicht te blijven. Ik heb geen honger gevoel en aan het einde van de dag kam je toch een warme maaltijd eten. Wel zonder aardappelen /rijst/pasta. Na de... De shakes helpen mij afvallen en op gewicht te blijven. Ik heb geen honger gevoel en aan het einde van de dag kam je toch een warme maaltijd eten. Wel zonder aardappelen /rijst/pasta. Na de eerste week ben je daar helemaal aan gewend.

Ik ben erg tevreden over timfit. Voorheen was alles verpakt in grote bussen poeder maar nu in doosjes met sachets wat veel fijner is voor mensen die weg moeten.

Het is een makkelijk vol te houden dieet met een geweldig resultaat

Een goed te volgen dieet met lekkere shakes