Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
Timfit is: Makkelijk, goed vol te houden, lekker,en goed resultaat!
Redelijk
Ik heb eerst de Detox kuur gedaan en ben nu pas 4 dagen met de shakes bezig. Ik heb nog wel steeds een hele onrustige darmen en ben héél winderig, dat vind ik wel minder. Over de resultaten kan ik...Ik heb eerst de Detox kuur gedaan en ben nu pas 4 dagen met de shakes bezig. Ik heb nog wel steeds een hele onrustige darmen en ben héél winderig, dat vind ik wel minder. Over de resultaten kan ik dan ook nog niet o heel veel zeggen.
Goed en leer met goede voedingsmiddelen om te gaan
Alice
Tot nu bevalt me het goed! De shakes zijn het lekkerste in de melk. Ik heb een vol gevoel tot de middag ,,dan neem ik mijn tussendoortjemeestal een sinaasappel of appel. Drink veel water en eet veel...Tot nu bevalt me het goed! De shakes zijn het lekkerste in de melk. Ik heb een vol gevoel tot de middag ,,dan neem ik mijn tussendoortjemeestal een sinaasappel of appel. Drink veel water en eet veel kommkommers,ik mis savonds nog wel eens mijn aardappel/pasta,even volhouden.
Ik heb deze kuur gevolgd samen met mijn moeder en beiden zijn we zeer tevreden van het resultaat nl. 10 kg afgevallen!!!
Bianca
Goed dieet , ben benieuwd wat het effect is na het afvallen.
Muisje
De shakes zijn heerlijk van smaak. Ik gebruik ze als ontbijt en lunch en heb dan niet meer nodig tot het avondeten als wat fruit en rauwkost.
LKJ
Eerste week moet je lichaam wat wennen maar daarna is het prima te doen. Alleen als je vrij actief bent zoals ik dat ben moet je soms bij eten.
In eerste instantie even wennen aan de smaak, maar die went al snel. Ik heb weinig honger gehad en vond het zelf een pre dat je in de avond gewoon groente en vlees kunt eten. Wanneer ik trek had in...In eerste instantie even wennen aan de smaak, maar die went al snel. Ik heb weinig honger gehad en vond het zelf een pre dat je in de avond gewoon groente en vlees kunt eten. Wanneer ik trek had in zoetigheid pakte ik vaak een sinaasappel. Al met al een goed vol te houden dieet, ook financieel:)