Wat vond je van de smaak van de TimFit SX-5 ?
Vond je TimFit-SX5 eenvoudig te volgen ?
Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10

myriam mertens

Ik ben heel tevreden !

Vera Hartog

Ik gebruik het niet streng, drink bijvoorbeeld wel lekker mijn wijntje, val dus langzaam af, soms een week helemaal niets en dan ineens weer een kilootje maar langzaam is ook beter.

Als je t dieet goed aanhoudt gaat het prima maar helaas ben ik niet altijd even consequent. Toch nog in twee weekjes 1,5 kilo lichter. Nu echt consequent blijven!

SX-5

Momenteel nog in fase 1 en vanaf de start zeer tevreden met uitleg en voorstellen om het dieet tot een succes te maken!

Eef

Het Tim Fit afslank en op gewicht blijven ging heel goed. Ik was 16 kg afgevallen en ben nu na 4 jaar 5 kg bijgekomen. Dus ik ga weer serieus beginnen. Wel vind ik het jammer dat de shakes niet meer... Het Tim Fit afslank en op gewicht blijven ging heel goed. Ik was 16 kg afgevallen en ben nu na 4 jaar 5 kg bijgekomen. Dus ik ga weer serieus beginnen. Wel vind ik het jammer dat de shakes niet meer in de bussen zitten. Ik vond dit gebruiksvriendelijker en met de zakjes krijg ik geen enkele shake klontervrij en daar had ik met de bussen nooit last van. Erg jammer!!!

Goed en makkelijk te volgen

Op een prettige manier afvallen, een dieet waar je je goed aan kunt houden. en je krijgt er ook nog veel energie van. heerlijk dat je suikerspiegel niet meer schommelt.

Ik vind TimFit uitstekend om af te vallen en opgewicht te blijven mijn man en ik gebruiken beide TimFit.

Prima manier of verantwoord af te vallen en op gewicht te blijven. De nieuwe verpakking vind ik niet echt een voordeel hebben. De poeder "plakt" iets meer, waardoor het niet gelijkmatig uit de... Prima manier of verantwoord af te vallen en op gewicht te blijven. De nieuwe verpakking vind ik niet echt een voordeel hebben. De poeder "plakt" iets meer, waardoor het niet gelijkmatig uit de zakjes komt. Een kleine opening knippen maakt dar niet alles eruit kan. Een grote opening zorgt voor morsen. De smaak is sinds de nieuwe verpakking toch iets anders. Het heeft een nasmaak gekregen. Ik vond de bussen prettiger. Als ik mee wil nemen, kan ik dat ook een in klein bakje doen.

Ronny

Een dieet met geweldige resultaten, goed van smaak, de eerste dagen is het wat wennen erna is het goed vol te houden! een aanrader voor iedereen die wil afvallen.