Ben je tevreden over het Afslankresultaat van TimFit-SX5 ?
8.2/10
Is je TimFit.com bestelling snel geleverd door PostNL ?
9.6/10
prima
Het is een makkelijk te volgen dieet en nog lekker ook, ik drink even goed mijn wijntje en val dan gestaag af, als ik streng ben denk ik meer af te vallen dus beoordeling vanuit mijn positie
Ik ben nu een week bezig met de shakes. Het is goed vol te houden, heb niet echt een honger gevoel! Heb af en toe nog wel zin in iets zoets of hartigs.
petra doeland
Ik ben zeer tevreden met het resultaat, en voel me 10x fitter
Het is een makkelijk dieet om een paar kilo (die er toch altijd wel weer bijkomen) kwijt te raken.
Ervaring is uitstekend
Heb timfit lang gebruikt was erg tevreden tot de vernieuwing in zakjes
brena
Vind timfit niet zo maar een maaltijd vervanger, ik val niet alleen erg veel af, ik voel me ook stukken beter! Ik ben fit, mijn huid is gaaf en mijn haren glanzen! Ik zou het iedereen aanraden zelfs...Vind timfit niet zo maar een maaltijd vervanger, ik val niet alleen erg veel af, ik voel me ook stukken beter! Ik ben fit, mijn huid is gaaf en mijn haren glanzen! Ik zou het iedereen aanraden zelfs als ze niet veel hoeven af te vallen. Het voelt als een schoonmaak beurt voor mijn lichaam. Ik blijf daarom ook lekker ontbijten met de shake
Het is makkelijk bij te houden alleen het vechten met jezelf is af en toe het probleem
De eerste dagen moeilijk door totale ander voedingspatroon Daarna gewenning
Ik vind timfit geweldig! Ben erg veel afgevallen en door in de ochtend nog steeds lekker een shake te nemen blijf ik ook prima op gewicht