Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
P.J.d.V.
Heel tevreden met de traplift tot op heden geen storingen. Ook over de plaatsingen, en montage ben ik alsmede het advies zeer tevreden mee. Mijn moeder kan niet met de traplift op en neer.
G.E.V.
Zeer tevreden, zonder deze lift kan ik niet meer boven komen, ook zeer tevreden over service na. Na opbellen wordt het probleem zeer snel geregeld.
H.A.H.d.N.
Wij zijn zeer tevreden met onze Swing traplift. Die op onze vrij van de muur staande, spiltrap is opgebouwd. We zijn erkentelijk voor de goede adviezen in de 'aanloop-periode'. Ook de contacten met...Wij zijn zeer tevreden met onze Swing traplift. Die op onze vrij van de muur staande, spiltrap is opgebouwd. We zijn erkentelijk voor de goede adviezen in de 'aanloop-periode'. Ook de contacten met het onderhoudspersoneel stemmen tot tevredenheid. De telefonische bereikbaarheid is zeer goed, mede dankzij onze vaste contactpersoon op de service, die ons zeer correct en prettig te woord staat.
G.J.M.B.D.
Tevreden met de traplift. (alleen veel geluid)Een voordeel is mobiliteit in huis. Service en telefonische bereikbaarheid zijn goed.
G.v.d.H.
Ik ben zeer tevreden met de traplift. Heb nu geen moeite meer om boven te komen. Service en advies uitstekend.
G.v.d.H.
Bestelling en super snelle levering (in 8 werkdagen) op speciaal verzoek! Montage niets dan log. Geen haastklus en afraffelen van de monteur. Gebruik traplift geheel aan de verwachtingen!
A.J. v.d. W.
Zie de sterren hieronder.
A.R.v.W.
Na verzoek van offerte op 3 november is alles, maar dan ook alles prima verlopen. Vanaf het bezoek van de traplift adviseur t/m de levering na inmeten, en aansluiting montage door twee vakkundige...Na verzoek van offerte op 3 november is alles, maar dan ook alles prima verlopen. Vanaf het bezoek van de traplift adviseur t/m de levering na inmeten, en aansluiting montage door twee vakkundige monteurs op 30 november! Dezelfde middag heeft mijn man kunnen "proefdraaien"! Daarna weer terug naar het revalidatiecentrum, maar huis kan straks voor de kerst naar huis! Bedankt!!
J.K.
Nog weinig gebruikt. Is duidelijk voor komende jaren i.v.m. achteruitgang gezondheid/mobiliteit.