Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

R.v.K.

Het was allemaal prima geregeld alleen duurde het vreselijk lang voordat de lift eindelijk geleverd werd wel 7 a 8 weken.

Reactie TK Home Solutions NL:

Beste meneer, allereerst excuus voor het ongemak. Door een samenloop van omstandigheden heeft u langer dan gepland op uw traplift moeten wachten. Ook thyssenkrupp Encasa moet zichzelf nog verder... Beste meneer, allereerst excuus voor het ongemak. Door een samenloop van omstandigheden heeft u langer dan gepland op uw traplift moeten wachten. Ook thyssenkrupp Encasa moet zichzelf nog verder optimaliseren. Dit nemen wij ook mee, om onze interne procedure verder te optimaliseren. Wij wensen u veel veilige ritten met uw traplift. Met vriendelijke groet, thyssenkrupp Encasa

H.

Op afgesproken datum bleek dat buizen niet waren afgeleverd. Daardoor werd het enkele dagen later.

Reactie TK Home Solutions NL:

Beste meneer, dit is helaas een logistiek misverstand geweest van onze transporteur. Wij zullen er zorg voor dragen dit niet meer voorkomt. Onze excuus voor het ongemak. Wij wensen u vele veilige... Beste meneer, dit is helaas een logistiek misverstand geweest van onze transporteur. Wij zullen er zorg voor dragen dit niet meer voorkomt. Onze excuus voor het ongemak. Wij wensen u vele veilige ritten toe met uw traplift. Met vriendelijke groet, thyssenkrupp Encasa

D.v.M.

Ben er heel gelukkig meer. Heb weer een beetje mijn vrijheid terug.

J.F.H.d.K.

Onze eerste bevindingen zijn uitstekend!

G.v.D.

Vlug, vlot, vertrouwd

S.N.A.

Perfect uitgevoerd. Zijn net een week operationeel. Trapliften functioneren erg goed. Mooie uitstraling.

H.S.P.

Uitstekend, snel en alles volgens afspraak zowel het inmeten, aanleveren van materialen en de montage! De traplift geeft mij uitstel van een knie-operatie.