Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

A.W.

Ben zeer tevreden met de traplift. Het voordeel is dat ik geen extra inspanning hoeft te doen. Ben tevreden over de kwaliteit van service en advies. Ik heb 1 keer telefonische assistentie nodig... Ben zeer tevreden met de traplift. Het voordeel is dat ik geen extra inspanning hoeft te doen. Ben tevreden over de kwaliteit van service en advies. Ik heb 1 keer telefonische assistentie nodig gehad, uitstekend.

A.E.T.-v.O.

De traplift is een uitkomst, we kunnen zo lang in ons huis blijven wonen. In korte tijd kon de traplift geplaatst worden, keurig opgeleverd. Telefonisch zij we goed op de hoogte gehouden, goed... De traplift is een uitkomst, we kunnen zo lang in ons huis blijven wonen. In korte tijd kon de traplift geplaatst worden, keurig opgeleverd. Telefonisch zij we goed op de hoogte gehouden, goed bereikbaar.

J.W.P.v.H.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de lift alsmede de service. De telefonische bereikbaarheid alsmede de klantvriendelijkheid na de kantooruren laat zeer te wensen over. Duidelijk verschil... Ik ben tevreden over de kwaliteit van de lift alsmede de service. De telefonische bereikbaarheid alsmede de klantvriendelijkheid na de kantooruren laat zeer te wensen over. Duidelijk verschil tijdens de kantooruren.

F.G.

Op zich niet veel storingen, maar als er een storing is, snelle service. Prima onderhoud goede bejegening. Prettig dat meestal zelfde monteur komt. Doordat ik een traplift heb kan ik thuis blijven... Op zich niet veel storingen, maar als er een storing is, snelle service. Prima onderhoud goede bejegening. Prettig dat meestal zelfde monteur komt. Doordat ik een traplift heb kan ik thuis blijven wonen. Kortom: op alle terreinen tevreden met de traplift, telefonische bereikbaarheid en onderhoud en monteur.

M.H.

Ben zeer tevreden met de traplift. Scheelt mij veel energie. Telefonische bereikbaarheid is goed. Na bevestiging met de adviseur heb ik zelf contact gezocht over het plaatsen. Transporteur kwam te... Ben zeer tevreden met de traplift. Scheelt mij veel energie. Telefonische bereikbaarheid is goed. Na bevestiging met de adviseur heb ik zelf contact gezocht over het plaatsen. Transporteur kwam te laat zonder mij te bellen. Was niet vriendelijk. Monteur zou tussen 9.00 en 10.00 komen. Hij begint altijd om 10.00 uur als hij storingsdienst heeft. Dit is bij de planning bekend.

H.P.H.

Wij zijn zeer tevreden met de traplift, omdat we nu in ons eigen huis kunnen blijven wonen. Er is vlot gemeten en geinstalleerd. De lift is op redelijk kort termijn geleverd. De monteur heeft keurig... Wij zijn zeer tevreden met de traplift, omdat we nu in ons eigen huis kunnen blijven wonen. Er is vlot gemeten en geinstalleerd. De lift is op redelijk kort termijn geleverd. De monteur heeft keurig gewerkt en op leuke wijze duidelijk uitleg gegeven.

J.M.v.d.V.V.

Ik ben 5 sterren tevreden over uw vertegenwoordiger. Voor de man die alles heeft opgemeten over de muren die de materialen heeft gebracht over de die alles heeft geinstalleerd en uitgelegd. Ik ben... Ik ben 5 sterren tevreden over uw vertegenwoordiger. Voor de man die alles heeft opgemeten over de muren die de materialen heeft gebracht over de die alles heeft geinstalleerd en uitgelegd. Ik ben 100% tevreden.

J.M.

Traplift is goed. Montage en plaatsing goed.

H.S.

Alle mannen die hier zijn geweest zijn professioneel, beleefd en hebben een missie. Ik maak nu een week gebruik en het bevalt me uitstekend. Wij zetten er ook de boodschappen op. We zijn allebei 74... Alle mannen die hier zijn geweest zijn professioneel, beleefd en hebben een missie. Ik maak nu een week gebruik en het bevalt me uitstekend. Wij zetten er ook de boodschappen op. We zijn allebei 74 en 75, hebben COPD en aan het hart. Dank u wel, de wereld wordt beter door jullie!!!