Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
J.C.v.d.V.
De leverancier ken ik niet persoonlijk, maar des te beter wat hier is geplaatst! "De Swing!" Een traplift die mij naar boven "swingt" of naar beneden wat ik maar wens! Elke rit is een bijzondere...De leverancier ken ik niet persoonlijk, maar des te beter wat hier is geplaatst! "De Swing!" Een traplift die mij naar boven "swingt" of naar beneden wat ik maar wens! Elke rit is een bijzondere ervaring! En hij/zij is zo mooi afgewerkt!!! Geweldig, wat heb ik hier veel plezier van. Dank je wel thyssenkrupp Encasa!
M.C.-S.
Prima service.
G.D.A.v.E.
Maak nu een paar maanden gebruik van de Swing traplift en zou niet meer zonder kunnen. Ondanks de betrekkelijk smalle trap met bochten is de trap ook goed toegankelijk voor mensen die geen gebruik...Maak nu een paar maanden gebruik van de Swing traplift en zou niet meer zonder kunnen. Ondanks de betrekkelijk smalle trap met bochten is de trap ook goed toegankelijk voor mensen die geen gebruik van de lift hoeven maken. Kreeg goede voorlichting, vriendelijke mensen bij de installatie geen opdringerige verkoper, al met al zeer tevreden.
H.L.
Als de personen die meewerkten waren aardig. De traplift is prima afgeleverd. Het is een prima traplift. Bijna 6 maanden plezier ervan.
H.A.K.-H.
Ervaring is goed. Vriendelijk, meedenkend en der zake kundig. Onze ervaring is al 10 jaar, dus zo doorgaan. Traplift is noodzakelijk voor mijn moeder, die mede (of alleen) daardoor thuis kan blijven...Ervaring is goed. Vriendelijk, meedenkend en der zake kundig. Onze ervaring is al 10 jaar, dus zo doorgaan. Traplift is noodzakelijk voor mijn moeder, die mede (of alleen) daardoor thuis kan blijven wonen. Telefonische bereikbaarheid tot nu toe altijd goed geweest. De nieuwe traplift is wel wennen voor mijn moeder! (bijna 90 jaar)
M.C.E.
Traplift snel en conform goed advies geleverd. Plaatsing aan de binnenzijde van de trap is een uitkomst. Zo kan de trap nog steeds goed belopen worden. De traplift doet wat deze moet doen: brengt me...Traplift snel en conform goed advies geleverd. Plaatsing aan de binnenzijde van de trap is een uitkomst. Zo kan de trap nog steeds goed belopen worden. De traplift doet wat deze moet doen: brengt me probleemloos en comfortabel naar boven en naar benden.
J.P.E.
Ben trots op mijn traplift.
F.M.J.
Mijn vrouw is zeer tevreden met de traplift, na vier maanden ziekenhuizen, revalidatiecentra kan zij eindelijk weet thuis zijn mede door de traplift. De installateur heeft goed advies gegeven, de...Mijn vrouw is zeer tevreden met de traplift, na vier maanden ziekenhuizen, revalidatiecentra kan zij eindelijk weet thuis zijn mede door de traplift. De installateur heeft goed advies gegeven, de werking goed uitgelegd.
B. R.
Een prima monteur, die rustig zijn gang ging. Vriendelijk en beleefd was. Ons goed uitgelegd hoe de lift werkt en het om beide gaat hij verdient 5 sterren!