Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
B. R.
Een prima monteur, die rustig zijn gang ging. Vriendelijk en beleefd was. Ons goed uitgelegd hoe de lift werkt en het om beide gaat hij verdient 5 sterren!
C.J.C.v.L.
Erg goed.
H.J.J.
Heel prettig.
F.N.K.
Jammer dat de eerste motor niet goed bleek te zijn en de monteur de volgende dag terug moest komen met een goede motor.
A.B.
Traplift gaat in de bocht (bij ons 4) wel erg langzaam. Verder alles 5 sterren. Adviseur 6 sterren!
H.v.N.
Zeer tevreden! Goede service plus overleg en goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk.
J.W.B.
Wij zijn zeer tevreden over de traplift. De traplift geeft me een stuk vrijheid, zelfstandigheid terug. We zijn er erg blij mee! De service en advies zijn gewoon goed! De trapliftleverancier...Wij zijn zeer tevreden over de traplift. De traplift geeft me een stuk vrijheid, zelfstandigheid terug. We zijn er erg blij mee! De service en advies zijn gewoon goed! De trapliftleverancier is telefonisch goed bereikbaar.
C.K.
Alleen maar goede ervaringen. Prima service, deskundig personeel, professioneel en deskundige houding, vriendelijk, laten alles keurig achter. Telefonische bereikbaarheid is prima. Voordelen: nooit...Alleen maar goede ervaringen. Prima service, deskundig personeel, professioneel en deskundige houding, vriendelijk, laten alles keurig achter. Telefonische bereikbaarheid is prima. Voordelen: nooit meer bang hoeven zijn om niet meer beneden te komen. Hartelijk dank.
A.W.E.
Ben zeer tevreden.
P.S.
De traplift is klaar! Wij zijn er erg blij meer. Er is geen betere monteur dan die van ons, fantastisch. Geen rommel en troep, een pluim op zijn hoed. De trapliftleverancier kan niet beter.