Hoe tevreden bent u met de traplift
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?

W.v.d.D.K.

Heel tevreden over installeren van de traplift. Veel voordelen, kan de energie voor wat anders gebruiken.

K.d.H.

Prima voorgelicht - prima geïnstalleerd. Prima service en advies goed telefonisch bereikbaar.

P.J.W.H.

Ik ben zeer tevreden ik hoef niet meer tree voor tree naar boven. Advies vind ik uit de kunst je hoeft maar te bellen en ze komen.

A.B.M.

Keurig gewerkt.

L.V.G.

Het was een vriendelijke man. heel netjes gewerkt, geen rommel, goede service. De gebruiker heeft heel veel gemak van de traplift.

A.

Wij zijn erg tevreden (ook over de afhandeling van enige klachten) vriendelijke mensen, alles oké.

N.P. Groot

Komt op de afgesproken tijd werkt vakkundig en netjes.

F.S.

Ben zeer tevreden met de traplift, de kwaliteit en service is goed en de telefonische bereikbaarheid is oké. Door de traplift is het makkelijk de trap op te komen. Jullie monteur is prima.

P.W.

Van opdracht, die door ons is ondertekend, voor het plaatsen van de traplift mochten wij de doordruk op geel papier behouden. Op de achterzijde van dit formulier zijn de leveringsvoorwaarden... Van opdracht, die door ons is ondertekend, voor het plaatsen van de traplift mochten wij de doordruk op geel papier behouden. Op de achterzijde van dit formulier zijn de leveringsvoorwaarden gedrukt. Helaas zijn de letter zo klein en vooral op geel papier dat wij die, om we denken meer voor ouderen niet konden lezen. Wat de lift betreft voortreffelijk.

A.G.

Advies en offerte waren vriendelijk en tamelijk helder; niet lastig gevallen met onnodige telefoontjes. Tijdige aantoning van datum/tijdstip opmeten en plaatsing. Plaatsing zeer correct inclusief... Advies en offerte waren vriendelijk en tamelijk helder; niet lastig gevallen met onnodige telefoontjes. Tijdige aantoning van datum/tijdstip opmeten en plaatsing. Plaatsing zeer correct inclusief uitleg over bediening. Zeer tevreden met de traplift, zonder inspanning naar boven/beneden. Zeer tevreden over de benadering van alle medewerkers.