Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de monteur ervaren?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
Op 7 oktober is de traplift geplaatst, echter er zat een kleine storing in dat op dat moment niet te vinden was. Op 21 oktober kreeg ik hartproblemen en mocht geen trappen lopen. Gelukkig was daar...Op 7 oktober is de traplift geplaatst, echter er zat een kleine storing in dat op dat moment niet te vinden was. Op 21 oktober kreeg ik hartproblemen en mocht geen trappen lopen. Gelukkig was daar de lift. Echter op 30 oktober geeft de lift storing. De telefonische storingsmelding liep niet vlot en na aandringen is de monteur gewaarschuwd. Deze loste de storing naar tevredenheid op. Fijn dat de lift aanwezig was in dit huis (preventieve aanschaf).
M.E.
Prima service!
M.C.
Prima werk geleverd. Netjes achtergelaten.
J.R.
Heel tevreden. Veiligheid voor mijn man.
M.O.
Wij hebben niet te klagen. Binnen 14 dagen was hij er, gewoon geweldig. En ik kan er goed mee naar boven en beneden komen, geweldig.
H.v.K.
Zeer tevreden. Gemak bij het naar boven en beneden gaan. Service goed en snelle nabezorging van het haal en parkeerstation.
H.d.G.
Zeer tevreden. De montage verliep vlekkeloos. Het betreden van de trap behoord gelukkig tot het verleden. Ik ga nu met gerust hart naar boven en beneden, zonder gevaar voor vallen.
G.v.D
Enorm tevreden. Wij kregen moeite met op en af van de trap. De service en advies zijn prima. Vol tevredenheid over de snelheid en behandeling aan de telefoon.
S.B.
Wij zijn heel tevreden met de traplift. Het betekent voor mij dat ik weer zelfstandig naar boven en beneden kan. Voor het plaatsen van de lift en de bereikbaarheid zijn we tot nu toe tevreden. Voor...Wij zijn heel tevreden met de traplift. Het betekent voor mij dat ik weer zelfstandig naar boven en beneden kan. Voor het plaatsen van de lift en de bereikbaarheid zijn we tot nu toe tevreden. Voor service en advies: 4 sterren.
T.d.O.
De traplift doet waarvoor hij is bedoeld. Kan nu zonder problemen naar boven/beneden. De kwaliteit is goed, maar er is bij het opmeten geen advies gegeven c.q. voorstellen gedaan m.b.t. de...De traplift doet waarvoor hij is bedoeld. Kan nu zonder problemen naar boven/beneden. De kwaliteit is goed, maar er is bij het opmeten geen advies gegeven c.q. voorstellen gedaan m.b.t. de installatie van de lift. Eindresultaat had veel beter, werkbaarder gekund. Slecht; kans gemist.