Bouwbedrijf B. Stoop

Goede ervaringen, al meerdere keren bestelt bij jullie.

Reactie Toelevering Online:

Fijn om te horen dat je meerdere positieve ervaringen met ons hebt. We nemen de feedback mee en we hopen je snel terug te zien met een nieuwe bestelling! :)

Gerard

Nette kozijnen die voldoen aan de verwachting

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor de feedback Gerard! Goed om te horen dat je het contact ook als positief hebt ervaren :)

Installatie Bedrijf Lienden

Alles is soepel verlopen

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor de mooie 5 sterren! Dat waarderen we ontzettend :)

Otto Rijsdijk

Prima!

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor de goede beoordeling Otto!

Lex Beijer

Reactie Toelevering Online:

Fijn dat je tevreden over ons bent Lex :D Jammer dat je het tijdvak niet hebt ontvangen; voortaan mag je altijd met ons contact opnemen zodat we je verder kunnen helpen!

Logtenberg

Snelle levering en prima prijs

Reactie Toelevering Online:

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Dank voor de mooie 5 sterren:)

Simon bouw

Snelle en tijdige levering, makkelijke site om de kozijnen samen te stellen, goed contact

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor deze positieve feedback :)

nvt

Vreselijk slechte klantenservice. Werkt absoluut niet mee om informatie over de ISDE subsidie aanvraag te doen. Ze gooien het op AVG echter klopt dit niet. Ze moeten misschien even de richtlijnen... Vreselijk slechte klantenservice. Werkt absoluut niet mee om informatie over de ISDE subsidie aanvraag te doen. Ze gooien het op AVG echter klopt dit niet. Ze moeten misschien even de richtlijnen wat beter lezen wat wel en niet mag, het wordt mij onnodig moeilijk gemaakt om gewoon te weten te komen wat voor type glas er in het bestelde kozijn zit.

Dag Sanne,
Dag Sanne,
Bedankt voor jouw reactie. Wat jammer om te zien dat je het contact met ons niet positief hebt ervaren. Mochten wij nog met je mee kunnen kijken naar meer informatie dan mag je altijd contact met ons opnemen.

Nvt

Slechte service. Ze snappen de AVG niet

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Wat jammer dat je de het contact met ons niet positief hebt ervaren. Mocht je er nog behoefte aan hebben, dan kun je altijd contact met ons kunnen opnemen. Dan kunnen we kijken of we je hierbij kunnen helpen.

D van hunen Bouw-&Timmerwerk

Makkelijk te bestellen en goede levering

Reactie Toelevering Online:

Goed om te horen dat je zo positief bent! Hopelijk zien we je snel terug met een nieuwe bestelling :)