Godschalk bouw en adviesbureau

Top

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor deze goede review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent :-)

Meijaard renovatie

Uitstekend, op de afgesproken tijd geleverd. Netjes verpakt.

Reactie Toelevering Online:

Super om te horen Rienk dat je zo blij met ons bent. Bedankt voor deze mooie 5 sterren review :-)

J Biesma bouwbedrijf

Reactie Toelevering Online:

Fijn dat je zo blij bent met ons wel; dankjewel!

Belt

Dag Arjan,
Dankjewel voor de mooie recensie! Fijn om te zien dat je weer terug bent gekomen voor een nieuwe bestelling. We hopen je snel weer te zien! :)

Saskia van Bussel

Makkelijk bestellen en levering cf afspraak

Dank voor de mooie review Saskia! :D

Verschuur Timmerwerken

Super relaxed

Reactie Toelevering Online:

Leuk om te lezen dat je al jaren bij ons besteld! We hopen je nog heel vaak terug te zien :-)

beurskenbouw

Een bestelling plaatsen gaat gemakkelijk en door alle stappen te doorlopen tijdens het bestelproces zal je niet snel iets vergeten

Reactie Toelevering Online:

Fijn om te horen dat je zo blij met ons bent! :-)

Hauser Service&Dienstverlening

Betrouwbaar.

Reactie Toelevering Online:

Super goed om te horen dat je zo tevreden bent Richard! Dankjewel voor de mooie beoordeling :)

Jeroen K

Makkelijke website, snelle levertijd. Helaas is de order is niet correct, één kozijn kalksponning, de andere niet? Tevens was er schade aan het kozijn ontstaat bij de fabriek welke door Buurman en... Makkelijke website, snelle levertijd. Helaas is de order is niet correct, één kozijn kalksponning, de andere niet? Tevens was er schade aan het kozijn ontstaat bij de fabriek welke door Buurman en Buurman niet goed is gerepareerd en toch in de aflak is gezet. Glas van een raam was kapot, deze zal vast eerdaags nageleverd worden. Kwaliteitscontrole bij de fabriek laat te wensen over en dit is een toch een minpunt.

Hi Jeroen,
Hi Jeroen,
Dank voor de review. We zijn samen in goed overleg om jouw kozijnen tóch naar wens op te lossen en ook de goede ruiten te leveren. We nemen de feedback over de kwaliteitscontrole zeker mee!

Prima levering zonder de minste schade

Dag Hans,
bedankt voor de beoordeling! Hopelijk tot snel :)