Prima levering zonder de minste schade

Dag Hans,
bedankt voor de beoordeling! Hopelijk tot snel :)

Briq bouw

Komt afspraken na, is duidelijk in communicatie! Puntje van kritiek: nieten van de hijslussen zijn veel te groot, deze waren zeer moeilijk te verwijderen

Hi Rick,
Fijn om te horen dat je zo positief over ons bent! De feedback over de nieten gaan we aan werken. Dank voor de feedback en de mooie 10!

Gropius BV

Snelle levering, kozijn geplaats maar schuifdeur ik hartstikke krom. Als bouwbedrijf plaatsen wij wel meer deuren en ramen en weten we uit ervaring wat een kromme deur is. Deze schuifdeur kan zelfs... Snelle levering, kozijn geplaats maar schuifdeur ik hartstikke krom. Als bouwbedrijf plaatsen wij wel meer deuren en ramen en weten we uit ervaring wat een kromme deur is. Deze schuifdeur kan zelfs niet gesloten worden!!
Meerdere malen gemaild en gebeld maar antwoord of oplossing blijft uit. Kom gewoon kijken dan zie je dat de schuifdeur niet goed is.

Reactie Toelevering Online:

Ik snap je frustratie. Het is ook vervelend als iets niet werkt zoals je kan verwachten. Je hebt inmiddels contact met de klantenservice gehad. Ze hebben met jou afgesproken dat er een nieuwe deur... Ik snap je frustratie. Het is ook vervelend als iets niet werkt zoals je kan verwachten. Je hebt inmiddels contact met de klantenservice gehad. Ze hebben met jou afgesproken dat er een nieuwe deur in productie gaat en dat wij regelen dat de deuren worden omgewisseld. Mijn collega houdt contact met jou over de levering van de nieuwe deur. Excuus voor het ongemak!

Paul Claes

Goed, alleen lastig wat H&S werk betreft, hoe dit eruit ziet.

Reactie Toelevering Online:

Dag Paul, bedankt voor je review! We zijn onze website aan het optimaliseren en we gaan dit zeker meenemen. Bedankt voor je tip :)

J.Raske Klusbedrijf

Top

Reactie Toelevering Online:

Goed om te lezen dat je blij bent over onze kozijnen. Bedankt voor je review! Hopelijk mogen we je nog eens ontvangen bij Toelevering Online!

Jorik de Boer

Top kozijnen en deuren, makkelijk te bestellen

Reactie Toelevering Online:

Dag Jorik, fijn dat je zoveel gemak hebt ervaren met het samenstellen van je bestelling. Bedankt voor je review!

Timmerbedrijf Ted Kaandorp

Altijd keurige kozijnen

Reactie Toelevering Online:

Dag Ted, bedankt voor je super review! Hier zijn we heel blij mee! We hopen dat we je nog eens mogen ontvangen. Fijne avond!

Wielink

Product is top! Netjes en strak.
Product is top! Netjes en strak.
De levering zijn we minder tevreden over. Chauffeur stond 2uur voor het in de mail te volgen tijdvak op de dam, heeft niet aangebeld maar alles zo naast de voordeur gezet, gevolg dat alles 2uur lang in de regen stond wat niet nodig was geweest...

Reactie Toelevering Online:

Fijn dat je tevreden bent over het product! Vervelend dat je de levering zo hebt ervaren. We gaan het doorgeven aan onze leverancier, zodat we het in de toekomst hopelijk kunnen voorkomen. Bedankt... Fijn dat je tevreden bent over het product! Vervelend dat je de levering zo hebt ervaren. We gaan het doorgeven aan onze leverancier, zodat we het in de toekomst hopelijk kunnen voorkomen. Bedankt voor je feedback en review!

B van Pelt

Geweldig mooi Kozijn , geheel compleet , vriendelijke chaufeur

Reactie Toelevering Online:

Wat fijn dat je bij ons hebt besteld, ondanks dat je nog niet eerder van ons hebt gehoord. Dan is het helemaal fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Mocht je in vervolg ergens... Wat fijn dat je bij ons hebt besteld, ondanks dat je nog niet eerder van ons hebt gehoord. Dan is het helemaal fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Mocht je in vervolg ergens niet uitkomen, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Ze kunnen je meenemen met de stappen in de configurator, om zo het gewenste resultaat te behalen. In ieder geval bedankt voor je mooie review!

Gerhard Vermaeten

Uitstekend

Reactie Toelevering Online:

Dag Gerhard, bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en producten!