Marchel bos

Super echte mee denkers

Reactie Toelevering Online:

Wat fijn dat je onze service als zo positief hebt ervaren! Dank je wel voor deze review.

Michiel Christenhusz

Mijn ervaring met toelevering online is prima. Ik zou zo weer bestellen!

Reactie Toelevering Online:

dank voor deze review! Dat zijn woorden waar we blij van worden. En áls je weer gaat bestellen helpen we je graag!

hans van der eng

Geweldig

Henk Maskoet

Foutje gemaakt met afmetingen, ben gebeld door een medewerker na bestelling, is gelijk rechtgezet.

Reactie Toelevering Online:

Wat een mooie review! Super bedankt daarvoor! Mocht je toch verbeterpinten zien op de site dan horen we het altijd heel graag.

D.Broeren

Zeer slecht (3 Sterre moet anders wordt ie niet geplaats)

Reactie Toelevering Online:

Dank voor je recensie. We hebben samen met jou geprobeerd de problemen op te lossen. Voor zover ik kan nagaan is het eind deze week allemaal opgelost. Mocht er toch dan nog iets zijn, dan horen we... Dank voor je recensie. We hebben samen met jou geprobeerd de problemen op te lossen. Voor zover ik kan nagaan is het eind deze week allemaal opgelost. Mocht er toch dan nog iets zijn, dan horen we het graag en helpen we je graag verder.

wren

Levering op tijd en compleet

Reactie Toelevering Online:

Dank voor je positieve review! Fijn om te horen.

Rob en Hannie Broerse

Bijzonder kundig en geduldig personeel online, prima website met configurator en heel veel info! Aflevering gewoonweg perfect!

Reactie Toelevering Online:

Bedankt! Goed om te horen, fijne dag!

Bouwbedrijf van nassauw

Erg goed. Ook met een schade afhandeling erg netjes opgepakt allemaal.

Reactie Toelevering Online:

Bedankt voor je mooie review, en de feedback.
We pakken dit op. Fijne dag toegewenst!

M vd Lee

Slechte ervaring, 1 raam mis ik stukken houtnerf structuur in de hoeken en hoeken binnen kant van kozijn en raam komen niet overeen (overhoeks verschil). Tevens 2 grote gaten van 8,5 mm in de... Slechte ervaring, 1 raam mis ik stukken houtnerf structuur in de hoeken en hoeken binnen kant van kozijn en raam komen niet overeen (overhoeks verschil). Tevens 2 grote gaten van 8,5 mm in de bovenbalk aan de buitenzijde in het zicht wat volgens hen moet voor beluchting. Nog nooit gezien dat er in kunststof kozijnen gaten in het zicht zitten. Ze zouden een monteur sturen om dit na te laten kijken, maar hier wacht ik nog steeds op na 4 weken.

Arnoud

Mooie website. Alles volgens afspraak geleverd