Aannemersbedrijf Monfort BV

Reactie Toelevering Online:

Fijn dat je een goede ervaring met ons het gehad! Bedankt voor je review :)

Henri Wolf

Snelle levering van uitstekende kozijnen, al gehoord via derden en dat is echt zo.

Dag Henri,
Fijn om te horen dat je het contact zo goed hebt ervaren. Aan de keuze van het beslag gaan we zeker werken!

Phi

Top

Hi Ben,
super bedankt voor je goede beoordeling! Telefonisch hebben we net gesproken over waar je de stolpramen kan vinden. Fijn dat je tevreden bent :))

Ties Oosthout

Prima levering, Alleen de aangegeven mails over bezorging kwamen niet optijd. Op de ochtend van levering ipv zoals aangegeven avond van te voren. En pas op de maandag in de week van levering ipv van... Prima levering, Alleen de aangegeven mails over bezorging kwamen niet optijd. Op de ochtend van levering ipv zoals aangegeven avond van te voren. En pas op de maandag in de week van levering ipv van vrijdag voor de levering.

Hi Ties,
We hebben elkaar telefonisch gesproken over de levering. De tips die je ons gaf nemen we mee en zo kunnen we ervoor zorgen dat dit in de toekomst verbetert! Bedankt voor je mooie 8 :))

Stolk

Snelle en nette levering
Alles overzichtelijk op de site
Gewoon goed

Dag Edwin,
'GEWOON GOED!' Dat vinden wij van jou review! Super bedankt daarvoor:)

Stef

Bestelling en website makkelijk en duidelijk

Dag Stef,
Dank je voor je review en de mooie 8 waarmee je ons beoordeeld. Dank ook voor je punt over het afhalen van de kozijnen.
Hier gaan we verbetering in aan brengen!

Ed

Alleen maar goede ervaringen tot nu toe

Hoi Ed!
Wat geweldig om te horen dat je enthousiast bent. Wij zijn ook super blij met jou!
Dank voor je review :))

Sander

Duidelijke communicatie en goede producten

Reactie Toelevering Online:

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze producten!

K Horck

Top, goede kwaliteit kozijnen, levering volgens planning.

Reactie Toelevering Online:

Super bedankt voor je feedback. We zijn erg blij dat we samen tot een mooie oplossing konden komen. We wensen je veel plezier met je kozijnen!

Pedro Chambel

Excellent! Quick ordered and quick delivered, as ordered!

Reactie Toelevering Online:

Thanks for your feedback, we really appreciate this ! :-)