Timmer en montagebedrijf Marc Bouman

Wij hadden op heel korte termijn een kozijn met draai kiep nodig
Iets meer dan een week later werd het keurig thuis bezorgd
Heel mooi kozijn, ziet er goed uit

Guus Reinders

Goede communicatie

Smit

Het eerste kozijn dat ik bestelde was helemaal fout. Het duurde lang voordat ik het kreeg omdat het uit Polen moest komen en omdat ze daar met Corona zieken kampten. Toen het eenmaal geleverd werd... Het eerste kozijn dat ik bestelde was helemaal fout. Het duurde lang voordat ik het kreeg omdat het uit Polen moest komen en omdat ze daar met Corona zieken kampten. Toen het eenmaal geleverd werd was het niet wat ik had besteld. Toen ik daarover telefonisch contact opnam werd ik meteen serieus genomen en kon ik een ander kozijn bestellen van een duurdere houtsoort. Die werd keurig na de beloofde levertijd van 5 werkdagen geleverd en was helemaal naar mijn zin. De extra kosten voor de andere houtsoort en de bezorgkosten waren voor rekening van Toelevering Online!
Helemaal top opgelost dus en heb ik weer een kozijn nodig bestel ik hem zeker weer bij Toelevering Online.

Bouwbedrijf Oudshoorn

In een woord GOED

Naomi planting

Goede producten en snelle levering

leijenbouwbaarn

Mijn ervaring is dat van het bestellen tot het leveren van de kozijnen alles snel en makkelijk verloopt en dat het geleverde kozijn er top uitziet. tussendoor nog telefonisch contact gehad en werd... Mijn ervaring is dat van het bestellen tot het leveren van de kozijnen alles snel en makkelijk verloopt en dat het geleverde kozijn er top uitziet. tussendoor nog telefonisch contact gehad en werd daarmee vriendelijk geholpen

Harbers

Helder bestelproces en super snel kwaliteit.

Ide de boer

Prachtige producten, voor een mooie prijs, en altijd snel geleverd!

Ramon meijer

Goede ervaring , zeer blij met de kozijnen. Goede en snelle reactie op mailtjes

Harry Heesen

Deze was zeer goed levering conform de afspraak en product was zoals besteld