Walter

Voor ons tuinhuis hebben we een houten kozijn en schuurdeur bij Toelevering Online gekocht.

Vrisekoop

Super snelle service en prachtig afgewerkte pui.

N. FLACH

Goede service. Netjes werk geleverd.

P-Panther Productions

Inmiddels al 2 grote houten kozijnen gekocht. SUPER tevreden! Perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Wolters Glas & Kozijn

Top bedrijf - betrouwbaar - mooie producten - goede kwaliteit - snelle levering- prima prijzen.
Heel tevreden.

De Glas en Kozijn Specialist

(Bewerkt)

Een deurkozijn gekocht zonder glas.
Levertijd was iets van 3 weken.

Een deurkozijn gekocht zonder glas.
Levertijd was iets van 3 weken.

Mail erachteraan gestuurd met de vraag of ze mij dan de glasmaten willen doormailen aangezien ik als glashandel zelf het glas inkoop.
5 dagen later een reply dat de fabriekanten de glasmaten niet meer doorgeven.

oftwel, je bent je geld 3 weken kwijt, dan moet ik zelf het kozijn qua glas nog inmeten en weer wachten 2a3 weken. 6 weken je geld in de wacht hebben staan, dat is zonde.

Ook werd ik gebeld door de transporteur een dag ervoor omdat hij Toelevering online niet kon bereiken.
Hij vroeg waar het heen moest en had een heel verkeerd adres staan waar hij het heen wilde brengen.

Ook heb ik kozijnen besteld, en ineens is er een bepaalde afmeting niet leverbaar (maar bij de fabriekant wel)
Dus dan moet je weer ergens anders een kozijn bestellen.

Het kozijn kopen gaat snel en simpel, de rest, traag en moeilijk.

Voor mij is een kozijn hier kopen geen optie meer, aangezien ik dan 5a6 weken met het kozijn zit opgescheept omdat hun niet aan glasmaten kunnen komen.

De whatsapp werd pas beantwoord na 6 uur.
De livechat op de site deed het ook niet.

Reactie Toelevering Online:

Goedemorgen Donald,
We hebben inmiddels al even onderling contact en er wordt binnenkort een nieuwe bestelling geplaatst.
Iedere kozijnbestelling wordt op maat gemaakt door verschillende...
Goedemorgen Donald,
Iedere kozijnbestelling wordt op maat gemaakt door verschillende producenten, wij hebben geen beschikking over deze specifieke product- en productiegegevens. In basis verstrekken we dus geen glasmaten, echter bij uitzondering kunnen we dit voor jou natuurlijk regelen. Dat doen we in de toekomst dus ook :-)
De overige punten zijn besproken en hebben we intern opgepakt.
We houden contact en zien de volgende bestelling tegemoet.
Fijne dag! Groet Niek van Toelevering Online

Brouwer Bouwbegeleiding

Supergoede service en via de website je eigen kozijnen samenstellen gaat top!

Han Hefting

Duidelijke website, goede prijs-/prestatieverhouding, uitstekende communicatie, snelle levering.