Kleuren komen niet overeen met foto. Prijs niet in verhouding met aankoop. Helaas.....
Leo
Prima en correcte afhandeling. Het product is een welkome gaste in ons huis ( het meisje met de parel).
Marlon van der Velde
Prachtig product, we kozen voor een houten basis. ophangsysteem te minimaal en niet zonder risico. Het is een uitdagende klus om hem op te hangen. Zeker omdat je hem toch graag recht wil hebben...Prachtig product, we kozen voor een houten basis. ophangsysteem te minimaal en niet zonder risico. Het is een uitdagende klus om hem op te hangen. Zeker omdat je hem toch graag recht wil hebben hangen. De bijgeleverde schroefjes zouden aan de voorkant eruit gekomen zijn. Gelukkig zijn we handig en hebben we goede meetapparatuur en zodat we hem recht op kunnen hangen en hebben we met ringetjes gezorgd voor een opvulling waardoor de schroefjes niet erdoor konden gaan. Hij hangt aan de muur en we zijn zeer tevreden over het product zelf, we vinden het een prachtige muurdecoratie.
Martine
Geweldig behang! heel erg blij mee!
Romke Hekstra
Uitstekend, producten zijn van goede kwaliteit
Niet relevant, leeftijd ook niet
Prima product en snelle levering. Schilderij hangt al een we zijn tevreden
Rien
Een heel prettige ervaring. Ben heel tevreden met het product alleen het ophangsysteem zint mij niet. De vier verchroomde doppen van de afstand/ophangset vangen de eerste aanblik op!! En overheerst...Een heel prettige ervaring. Ben heel tevreden met het product alleen het ophangsysteem zint mij niet. De vier verchroomde doppen van de afstand/ophangset vangen de eerste aanblik op!! En overheerst dus!!
Henny
Fantastich mooie zwarte panter, staat heel mooi op mijn bordeaux rode muur.