Goede service klant vriendelijk degelijk materiaal goede klantenservice
Ruben Murk
Bijzonder slecht klantcontact. Onaardig, in discussie gaan, niet luisteren
Buurtfeest
Ik had een toilet besteld voor vrijdagmiddag 5 juli tussen 14.00 en 18.00 na 18.10 was er nog geen toilet ik heb toen naar kantoor gebeld en kreeg te horen dat ze waren vergeten om mij op de...Ik had een toilet besteld voor vrijdagmiddag 5 juli tussen 14.00 en 18.00 na 18.10 was er nog geen toilet ik heb toen naar kantoor gebeld en kreeg te horen dat ze waren vergeten om mij op de planning te plaatsen, gelukkig werd ik weer gebeld door een vriendelijke dame en die zei dat de eigenaar het Zaterdagochtend zelf naar plaats van bestemming zou afleveren. Ik was zo blij dat het zo geregeld kon worden.Als nog bedankt voor u snelle reactie.
Diepvriesman
Maandagochtend vroeg besteld, s’middags gebeld of ze al wisten wanneer de wc gebracht zou worden, was nog niet bekend. Dinsdagmiddag een telefoontje dat het pas de week erop maandag zou komen. Geen...Maandagochtend vroeg besteld, s’middags gebeld of ze al wisten wanneer de wc gebracht zou worden, was nog niet bekend. Dinsdagmiddag een telefoontje dat het pas de week erop maandag zou komen. Geen excuses onaardige dame.
Stanley Van Ouwerkerk
Handig, snel en betaalbaar
Erica
Zetten zonder enig overleg de dixie aan de straat.
Mooimakers
Niet best. Beloftes op de website met morgen leveren worden nooit waargemaakt omdat er rondes gereden worden op vaste dagen.
Miranda
Snelle service en nette werknemer die het komt brengen en halen.