Het toilet kwam een dag te laat, tegelijkertijd wordt wel een hele week extra gerekend voor een dag later afmelden. Dan lijkt toiletmaat op het eerste gezicht de goedkoopste, maar kom je duur...Het toilet kwam een dag te laat, tegelijkertijd wordt wel een hele week extra gerekend voor een dag later afmelden. Dan lijkt toiletmaat op het eerste gezicht de goedkoopste, maar kom je duur betaald uit. Voor de rest was het toilet goed.
Hans
Slecht, bestelde en bevestigde toilet kon pas een week na de bevestigde datum geleverd worden. Is tweede keer al.
roald Tuindesign
Slecht, toiletten worden stelselmatig te laat opgehaald na opdracht weghalen, na mailverkeer ook geen terugkoppeling gehad..
Schildersbedrijf Gosink
Heel erg slecht
Raoul Achterberg
Slecht, onduidelijk en niet conform
Rick
Zeer slecht!! Beloven van alles, maar komen het niet na. Wij hebben het toilet betaald en na 3 dagen hebben we nog geen toilet! De bouwvakkers staan gewoon in de tuin te plassen. Uiterst...Zeer slecht!! Beloven van alles, maar komen het niet na. Wij hebben het toilet betaald en na 3 dagen hebben we nog geen toilet! De bouwvakkers staan gewoon in de tuin te plassen. Uiterst onbetrouwbaar en onprofessioneel bedrijf!
George Pieper
Maakt leveringsbelofte niet waar!!!
Nvt
Alles volgens afspreken
Rick
Toilet heel snel geleverd. Verder geen uitleg over gebruik. Bij gebruik blijkt spoelfunctie niet te werken. Via whatsapp contact gehad, maar is nog steeds niet opgelost en communicatie blijft...Toilet heel snel geleverd. Verder geen uitleg over gebruik. Bij gebruik blijkt spoelfunctie niet te werken. Via whatsapp contact gehad, maar is nog steeds niet opgelost en communicatie blijft enigszins uit. Voorlopig dus matig tevreden
Tervoort
De Dixie was 2 dagen te vroeg neergezet zonder dit met ons te overleggen. Op de afgesproken dag van levering heb ik nog om een specifieke levertijd gevraagd, werd mij gezegd dat de levering stond...De Dixie was 2 dagen te vroeg neergezet zonder dit met ons te overleggen. Op de afgesproken dag van levering heb ik nog om een specifieke levertijd gevraagd, werd mij gezegd dat de levering stond gepland voor die dag tussen 07u en 18u. Bleek deze er dus al te staan. Heb hier de dag daarna zelf nog achteraan moeten bellen of het allemaal wel klopt, dat klopte dus niet