Prettig dat de prijzen direct zichtbaar zijn op de site. Zo kan ik snel handelen met klanten en met prijzen in mijn calculatie zetten. Kritiek punt: Telefonisch zeer slecht bereikbaar!
Claudia Smit
Zeer goed. Ik moest mijn aanvraag helaas annuleren, maar ik kreeg snel het volledige bedrag teruggestort.
P. De Haan
Goed, verrassend dat Bowls komt leveren, alles conform afspraak alleen het reinigrn gebeurd niet zoals aangeven.
Elnosa
Matig
Coen Koomen
Ik bleek de toilet toch niet nodig te hebben doordat de wc in onze te verbouwen woning gewoon in gebruik kon worden genomen. Het weer cancellen ging heel makkelijk en ze waren heel ontspannen.
Jules van Sijs
Heldere site en eenvoudig een product te bstellen
Hoveniersbedrijf Tuinier
Leveringen zijn redelijk vlot. Ophalen gaat echter heel lang duren. Klanten bellen na 10 dagen dat het toilet nog steeds niet is opgehaald. Ook is de service niet heel vlot. Leveringen op...Leveringen zijn redelijk vlot. Ophalen gaat echter heel lang duren. Klanten bellen na 10 dagen dat het toilet nog steeds niet is opgehaald. Ook is de service niet heel vlot. Leveringen op verkeerde datum of plaats en dan duurt het een aardig tijdje voordat er een oplossing komt.
Berden Agro
Slechte service
Peter
Gewoon goed
Rachelle van Bourgondiën
Vies toilet gekregen met overal spinnenragen. Wel op tijd (lees week van tevoren) al geleverd.