Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?
9.6/10

Sander

Prachtige producten en prima service

o

Voor herhaling vatbaar

Zie hieronder

Afleverdatum publiceren. Nu was t niet duidelijk wanneer het pakket zou komen

Thea Roussen

Gebeld om de maat van het miniatuur vintage reiskoffertje te vragen. Dit stond niet vermeld maar was nodig om een geldbedrag (cadeau) in kwijt te kunnen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en... Gebeld om de maat van het miniatuur vintage reiskoffertje te vragen. Dit stond niet vermeld maar was nodig om een geldbedrag (cadeau) in kwijt te kunnen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en daarna, volgens afspraak, teruggebeld. Dit terwijl het om een relatief klein bedrag ging. Het koffertje was met zorg ingepakt. Ik werd er blij van. Helemaal goed.

Zie voorgaande vraag.

Caroline Peddemors

Opperbest

Tracy Paterson

Hartstikke goed.

Niets

Elizabeth

Perfecte service!

Goede persoonlijke communicatie. Ik had niet verwacht dat het bed ook gemonteerd zou worden, dus dat was een prettige verrassing. Vaak wordt daar door verkopers een meerprijs voor gevraagd.

aangezien het matras van het bed een afwijkende maat heeft, heb ik uiteindelijk bij een andere verkoper moeten zoeken naar een geschikte molton/matrasbeschermer. Het zou fijn zijn geweest als er ook... aangezien het matras van het bed een afwijkende maat heeft, heb ik uiteindelijk bij een andere verkoper moeten zoeken naar een geschikte molton/matrasbeschermer. Het zou fijn zijn geweest als er ook een bijpassende molton op jullie site beschikbaar zou zijn.

Top!

nvt

Zeer klantvriendelijk, onze kast is netjes geleverd en na het leggen van onze nieuwe vloer is het bedrijf speciaal teruggekomen om de kast in elkaar te zetten!