Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?
9.6/10

Iris Siemerink

Super

Niets

Simone Tenwolde

Prima, jammer dat we zelf de kosten van het terugsturen moesten betalen. Dat zorgt ervoor dat ik de nieuwe dekbedovertrekken niet bij hen heb besteld maar ergens anders.

Pas de terugstuur kosten aan, dan kopen mensen eerder!

Denise

Super ervaring. Telefonisch vriedelijk te woord gestaan. Online bestellen ging makkelijk en levering binnen 2 werkdagen. Enige aanmerking: ik had op zaterdag geen bestelbevestiging na het plaatsen... Super ervaring. Telefonisch vriedelijk te woord gestaan. Online bestellen ging makkelijk en levering binnen 2 werkdagen. Enige aanmerking: ik had op zaterdag geen bestelbevestiging na het plaatsen ontvangen. Deze kreeg ik de volgende werkdag. Dat vond ik, gezien het bedrag, even spannend. ;-)

Al genoemd. Ontvangst bevestiging van de bestellling zodra betaald is.

Reactie Tom & Lilly:

Dank je wel voor je review en wij hechten er ook aan om klanten z.s.m. te laten weten dat we hun bestelling hebben ontvangen en wat we daarna voor ze gaan doen. Er wordt daarom altijd een... Dank je wel voor je review en wij hechten er ook aan om klanten z.s.m. te laten weten dat we hun bestelling hebben ontvangen en wat we daarna voor ze gaan doen. Er wordt daarom altijd een bevestiging van de bestelling verstuurd maar deze is mogelijk bij je in de spambox beland :).

Greet Bachot

Snelle en zeer correcte levering. Telefonisch contact vriendelijk en vlot.

Chantal Traas

Zeer positief

Maartje Wouters

Snelle en goede service. Mooie producten.

Niets

Thierry

Bed is naar alle tevredenheid bezorgd.

Ann Steppe

Pos

Zeynep Ekiz

Mooie artikelen en een snelle service!

Geen verbeterpunten

Donna Tiben

Snelle levering, super geregeld!

Ga zo door