Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?
9.6/10

John Beekhuizen

Supersnelle en goede service

gewoon op dezelfde voet doorgaan

Laura

Ondanks dat op de website stond voorradig bleek dit niet zo te zijn. Een keurig mailtje van hun om mij hierover in te lichten met de nieuwe leveringsdatum. Dat weekend erna is alles alsnog keurig... Ondanks dat op de website stond voorradig bleek dit niet zo te zijn. Een keurig mailtje van hun om mij hierover in te lichten met de nieuwe leveringsdatum. Dat weekend erna is alles alsnog keurig bij mij thuisbezorgd. Kan het zeker aanraden!

Misschien de website iets vaker updaten?

Kim Stegeman

Product is prachtig, bestelprocedure en levering minder.

Sneller bevestigen van bestelling en sneller informeren over afleverdatum.
Sneller bevestigen van bestelling en sneller informeren over afleverdatum.
Andere postbezorger, deze man is geen visitekaartje voor het bedrijf. Hij kwam aanrijden in een afgetrapte auto, zag er onverzorgd uit (wilde de deur eerst niet open doen), de doos was aan alle kanten ingedeukt, je zag dat aan alles dat het niet zorgvuldig was behandeld.

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk bedankt voor je review. Standaard wordt er gelijk een bevestiging gestuurd en zo ook in dit geval. Separaat geven we altijd een levertijd aan welke afhankelijk is van het product. Toevallig dit weekend waren we daartoe niet in de gelegenheid i.v.m. beursbezoek.
Je opmerking over de bezorgdienst hebben we doorgezet naar deze organisatie. We gaan er van uit dat dit op een goede manier zal worden opgepakt.

Zoals verwacht. Levering mooi optijd geleverd. product voldeed aan de verwachting.

Goede en snelle levering !
Top service !!

N.v.t.

Anke

Snel, fijne site

De profiel foto die je in de mail ziet (van een man) vond ik niet zo professioneel. Jullie logo zou ik professioneler vinden.

Reactie Tom & Lilly:

Dank voor je tip over de profielfoto. Dat gaan we aanpassen.

Snelle service!

Mooie eetstoel gekocht bij Tom en lilly. Had deze eerder in een winkel gezien en daar was de levertijd 6 weken. Ik heb deze donderdag besteld en kreeg direct bevestiging van mijn bestelling. 10... Mooie eetstoel gekocht bij Tom en lilly. Had deze eerder in een winkel gezien en daar was de levertijd 6 weken. Ik heb deze donderdag besteld en kreeg direct bevestiging van mijn bestelling. 10 minuten later dat de stoel al onderweg was. Maandagmorgen stond de koerier al aan de deur met de stoel. Ook helemaal tevreden over het product ziet er even mooi uit als op de site.

De track en trace was moeilijk te volgen. Ik kon ziet wanneer het pakket bij jullie opgehaald was maar niet wanneer het gepland waw om.hier te leveren.

Reactie Tom & Lilly:

Dank voor je feedback en met name over de track & trace die we onze klanten sturen. We nemen dit even op met de vervoerder want dat moet beter.

Elke

Duidelijke foto's en goede afbeeldingen op de website, makkelijk bestellen, zorgvuldige levering en service!

Nele Van Eeghem

Top