Had je voldoende aan de informatie op de website?
Wat vond je van de snelheid van levering?
Werd je voldoende geinformeerd over het verloop van je bestelling?
Hoe heb je onze service ervaren bij het leveren?
Heb je Tom & Lilly als een klantvriendelijk bedrijf ervaren?
9.6/10

Ingelooflijke service!

Geen opmerkingen

Goede, snelle communicatie en levering

Ik heb goede ervaringen met Tom & Lilly. Op vragen via email werd snel en adequaat gereageerd. De levering was goed en snel en de gratis montageservice stelden wij zeer op prijs.

Sandra

Zeer vlotte en nette aflevering van het product. Korte tijd na bestelling al bericht dat het pakket aangemeld is bij bezorger.

Lilian

Nadat ik mijn bestelling op de webshop van Tom & Lilly had gedaan, kreeg ik binnen een mum van tijd een reactie op mijn vraag wat betreft de levertijd. Ook hebben we nog telefonisch contact hierover... Nadat ik mijn bestelling op de webshop van Tom & Lilly had gedaan, kreeg ik binnen een mum van tijd een reactie op mijn vraag wat betreft de levertijd. Ook hebben we nog telefonisch contact hierover gehad. De levering werd zeer snel gedaan, dit keer door de eigenaar zelf. Het contact is uiterst prettig verlopen, de levering was snel - kortom: Tom&Lilly is een echte aanrader!

Monique

Goede service. Blij !

Bij de afbeeldingen aangeven wat de kleur is. Dit moet je zelf inschatten en bij sommige kleuren is dat lastig.

Reactie Tom & Lilly:

Beste Monique,
De kleuren staan wel steeds bij iedere afzonderlijke foto maar dat valt blijkbaar niet genoeg op. We gaan kijken of we dat kunnen verbeteren.
Dank voor je feedback!

Helma

Super snelle service de volgende dag in huis, het jungle dekbedhoes is helemaal fantastisch denk wel dat mijn kleinzoon er heerlijk op zal slapen met zijn aap als kussen

geen idee

Zoe

Snelle levering, leuk kaartje bij de bestelling.

Goede service, correcte en vlugge info. Top.

Goede service, correcte en vlugge info. Top.