berkouwer

Goede en snelle levering. tegen goede prijs. misschien 1 minpunt,waarom leveringskosten voor een pakketje wat in de brievenbus kan met een paar postzegels?

lage prijs

leverings kosten van bepaalde onderdelen

ravi molenaar

Top bedrijf snelle levering goede producten

veel informatie en een breed assortiment

de verlangljist doet het bij mij niet

Kalmijn

Goede en snelle service

Neen

Neen

Peter Steijaert

Ik had de site zo gevonden, daar kun je heel makkelijk je model Tomos uitzoeken en daar de juiste onderdelen bij zoeken. Allemaal heel makkelijk , de prijzen zijn redelijk, en de levering is gerust... Ik had de site zo gevonden, daar kun je heel makkelijk je model Tomos uitzoeken en daar de juiste onderdelen bij zoeken. Allemaal heel makkelijk , de prijzen zijn redelijk, en de levering is gerust snel te noemen, betalen op een veilige wijze dus al met al een prima bedrijf. Één klein puntje de omschrijving zou iet uitgebreider mogen .

Prijs, snelle levering, uitgebreid assortiment, klant vriendelijke site.

Omschrijving artikel iets meer uitbreiden.

milan vd brink

Een super site alles staat er duidelijk op en hebben letterlijk alles. En mijn bestelling was binnen 1 dag all binnen. 👍🏻👍🏻

Alles op vooraat
Groot assortiment

Geen alles is top

Michel

Kopen van brommeronderdelen.

Men raadt aan wat je nog meer moet kopen als je een onderdeel wilt bestellen. Zoals een spanningsregelaar als je vaak lampjes moet bestellen. Dat scheelt geld!

Neen.

Elias

De volgende dag geleverd, alles in prima staat. Enige tegenvaller was dat het bestelde sproeierbakje van 99 cent een oude en gebroken verpakking van iets anders bleek te zijn in plaats van het... De volgende dag geleverd, alles in prima staat. Enige tegenvaller was dat het bestelde sproeierbakje van 99 cent een oude en gebroken verpakking van iets anders bleek te zijn in plaats van het verwachtte nette bakje waarvoor geld gerekend werd.

Sommige omschrijvingen mogen duidelijker.