Ab vd mast

Tevreden en materiaal altijd snel geleverd.

Zeer snel

Nvt

Esther de Mooij

Wij bestelden voor de Piaggo Zip twee ringen voor het windscherm. Los te verkrijgen bij Tomos Parts wat op zich al super was. Een dag later mailde ik dat de bijbehorende schroeven ontbraken en... Wij bestelden voor de Piaggo Zip twee ringen voor het windscherm. Los te verkrijgen bij Tomos Parts wat op zich al super was. Een dag later mailde ik dat de bijbehorende schroeven ontbraken en ontvingen een mail dat hij de schroefjes had (tijdelijk uit een ander scherm gehaald) en met de bestelling mee zou sturen. kregen een betaalverzoek en de schroefjes en ringen waren een dag later binnen. Super service.

Service en klantvriendelijkheid. Heb Tomos Parts na ontvangst laten weten dat ringen en schroeven perfect waren en bedankt voor de service. Zelfs op die mail kreeg ik een leuke reactie.

Ga zo door!!

Max

Erg teleurgesteld, uitlaat was volgens de site te gebruiken met mijn tomos flexer XL, ringetjes was eigenlijk al te groot maar na wat sleutelen hier en daar was het gelukt om erop te krijgen,... Erg teleurgesteld, uitlaat was volgens de site te gebruiken met mijn tomos flexer XL, ringetjes was eigenlijk al te groot maar na wat sleutelen hier en daar was het gelukt om erop te krijgen, eenmaal erop kan de standaard niet meer omhoog, en komt er nog altijd lucht vrij bij de cilinder en is het alsof ik rij zonder uitlaat. Al met al erg slechte ervaring

Frank

Keus genoeg maar uiteindelijk voor Tomos Parts gekozen.

Duidelijke omschrijving en foto's.

Het zou fijn zijn als je al snel duidelijkheid hebt over de verzendkosten. Nu komt dat pas aan het einde van de bestel+betaal procedure.

Jason

Super goed geholpen, en gelijk reactie terug op vragen zeker een aanrader

Huibert Stokdijk

Goede ervaring,snelle levering

goede website

geenll

John Burger

Prima bedrijf heeft alles voor me tomos

vandaag besteld morgen in huis

geen idee

John Burger

goede onderdelen en snelle service

J Bes

kan alles vinden

gaat goed
p,s ik had eerst met w,w ingelogd .maar nu had ik 2 keer zonderw,w gedan kon niet mtjn e-mail
aderes gebruiken voor verloop van mijn bestelling