eddy

Snelle levering, correcte afhandeling van de bestelling en je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status is.

Niet alle onderdelen zijn leverbaar en de pasvorm van bepaalde delen is niet ideaal, maar dat krijg je met imitatie onderdelen.
tevens kan de informatie voorziening op de website wel wat...
tevens kan de informatie voorziening op de website wel wat beter.

Hans

Snelle levering en alles netjes aanwezig, ga zeker de volgende keer weer hier bestellen.

Rob evers

Zeer goed

Zeer snelle levering en keurig verpakt

A Schiffer

Uitlaatje speedy besteld bij Tomosparts half jaar oud ,tussenschot los !
ik vraag vervanging onder garantie ,blijkt 3 maanden garantie op een uitlaat te zitten volgens tomosparts.
Ik...
Uitlaatje speedy besteld bij Tomosparts half jaar oud ,tussenschot los !
Ik zeg het is een ondeugdelijk produkt , niet goed gemaakt dus ik wil een andere.
Nee zegt tomosparts u heeft het verkeerd begrepen,hij valt buiten de fabrieksgarantie dus voor die 26 euro wil ik u niet meer als klant want ik vervang hem niet.
Bij deze dan , ik bestel er nooit meer iets , jammer voor ze .

snelheid

service

Brouwer

Al meerdere keren besteld bij Tomos Parts. Het verbaast me elke keer als de bestelde producten al een dag later bij mij afgeleverd worden. Een keer heb ik gebeld omdat ik niet zeker was over een... Al meerdere keren besteld bij Tomos Parts. Het verbaast me elke keer als de bestelde producten al een dag later bij mij afgeleverd worden. Een keer heb ik gebeld omdat ik niet zeker was over een product. Toen ben ik op een vriendelijke manier, snel geholpen.

duidelijke foto's, eerlijke prijzen.

misschien iets meer filmpjes toevoegen hoe dingen gemonteerd worden. (evt eigen filmpjes maken?) de kopjes zijn namelijk vaak leeg.

roland

Snelle service in goede info's ben ik erg blij mee in super goedkoop 😁👍

Jammer dat er geen stickers bij zit van Tomos parts

Gratis stickers van Tomos parts in 24 uur online service 😉😚

A.sanggam

Bestelde materiaal/onderdelen keurig op tijd ontvangen ,ben zeer tevreden top

Gerjo Pot

Mijn ervaring met dit bedrijf vindt ik goet,ik ben zeer tevreden.

Ja !.Goede kwaliteit.

Geen.