Youri Koster

de Ruiter

Goede en snelle levering

Duidelijke website

Erwin kuhn

Alles wat besteld was netjes en snel geleverd.

De tips om mee te bestellen zijn handig.
De informatie bij d producten is fijn.

Op vrijdag laat besteld en kreeg pas maandag het mailtje met de verwachte tijd. Als je niets verzend in het weekend is het misschien handig dit te vermelden. Had kleine hoop dat de spullen... Op vrijdag laat besteld en kreeg pas maandag het mailtje met de verwachte tijd. Als je niets verzend in het weekend is het misschien handig dit te vermelden. Had kleine hoop dat de spullen misschien Maandag al geleverd konden worden. Is niet echt kritiek, gewoon een kleine opmerking.

Tineke

Goede service en een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

brinkman

snelle levering

nee

Van Steeg RW

Ik heb in het verleden al heel veel gekocht bij dit bedrijf. Kort geleden moest ik plots een paar onderdelen hebben om iemand uit de brand te helpen. Ik heb snel mijn bestelling geplaatst en ik had... Ik heb in het verleden al heel veel gekocht bij dit bedrijf. Kort geleden moest ik plots een paar onderdelen hebben om iemand uit de brand te helpen. Ik heb snel mijn bestelling geplaatst en ik had deze bestelling in no time in huis. Snel even het tomosje gemaakt en wederom een zeer tevreden dame die ermee geholpen was . Top bedrijf met een goede en snelle service.

De betrouwbaarheid en snelheid waarmee alles gepaard gaat.

Wat mij betreft gewoon doorgaan waarmee ze bezig zijn.

H.Dierx

Super verkoper met duidelijke site.

De verzendkosten vind ik aan de hoge kant, je moet voor brievenbuspost het zelfde betalen als pakketten post.
Erg onlogisch.

Jasper van der Meer

Keurig en snel verzonden. Er was wat gedoe met mijn afleveradres wat niet bekend zou zijn bij PostNL, maar dit was met een belletje naar mij eenvoudig opgelost. Nieuwe uitlaat lag inderdaad de dag... Keurig en snel verzonden. Er was wat gedoe met mijn afleveradres wat niet bekend zou zijn bij PostNL, maar dit was met een belletje naar mij eenvoudig opgelost. Nieuwe uitlaat lag inderdaad de dag erna afgeleverd op mijn werk en hij zit ondertussen onder mijn Tomos. Werkte prima! 't Was effe wrikken en dringen om de uitlaat eronder te krijgen, maar hij zit!

De zoekfunctie op brommertype is erg handig.

nee, ga zo door!

Karel cronenberg

Snel bezorgd en compleet goeie lagers ook van skf

Snelle bezorging meeste hebben ze op vooraad liggen

Sigrid alkema

Goede comuliecatie
Makkelijk site denkt met je mee.
En snel geleverd

Makkelijk te vinden en overzichtelijk