Paashuis

goed contact met het bedrijf

betere beschrijving geven van producten.

Ate Tijtsma

Super handige app met meerdere (sub)zoekfuncties zodat zoeken nog makkelijker wordt! Snelle en correcte levering van de bestelde goederen! Absolute aanrader!!

Zie hierboven

Ga zo door

Daniel se Jong

Fris, modern en toegankelijk voor een entree in klussen aan de tomos.

Toegankelijk voor een leek.
Scherpe prijs tov de 2de hands dealer.
Overzichtelijke website.
Een ondersteunende app.

Dick Huisman

Super service en

een zeer snelle levering

B.van wanrooij

Ja goede ervaring snel geleverd en goed verpakt

Bonnie

Goed, spullen snel geleverd

Duidelijke beschrijving bij de producten, waardoor je zeker weet dat je het goede onderdeel besteld.

Geen tips, is al goed

Tim Vanassche

Super

Goede service

Snellere levering

Cody

Verzending is goed, maar helaas kreeg ik 2 verkeerde moertjes ( maar dan ook weer wel 2goede moertjes) en is er bij het bestellen van vloeibare pakking geen optie voor zwart of rood. Ik kreeg zelf... Verzending is goed, maar helaas kreeg ik 2 verkeerde moertjes ( maar dan ook weer wel 2goede moertjes) en is er bij het bestellen van vloeibare pakking geen optie voor zwart of rood. Ik kreeg zelf de rode toegestuurd terwijl die niet voor koppakkingen geschikt is, en laat dat nou net de pakking zijn die ik nodig had. Ik heb dus een nieuwe tube moeten halen bij de plaatselijke fietsenmaker. Verder top ervaring gehad met de webwinkel.

Snelle levering, overzichtelijke (mobiele) website, veel keuze

Ik mis toch handige dingen als een tapeindset voor de a55 (voor A35 hebben jullie 'm wel), losse doppen voor de doppendoos etc. En zorg dat jullie ook voor kleine dingen als moertjes goed kijken wat... Ik mis toch handige dingen als een tapeindset voor de a55 (voor A35 hebben jullie 'm wel), losse doppen voor de doppendoos etc. En zorg dat jullie ook voor kleine dingen als moertjes goed kijken wat je meestuurt.