J. Borgman

Zoals gewoonlijk was het weer perfect. Snel gevonden op de site en zeer snel bezorgd. Wat. Ook natuurlijk belangrijk is dat de prijs van de artikel erg scherp is. Goed van de site vind ik dat ook de... Zoals gewoonlijk was het weer perfect. Snel gevonden op de site en zeer snel bezorgd. Wat. Ook natuurlijk belangrijk is dat de prijs van de artikel erg scherp is. Goed van de site vind ik dat ook de artikelen die je ook nodig hebt, zoals olie en pakkingen als vraag worden aangeboden. Dat scheelt tijd en gezoek. Super.

Neven artikelen die aangeboden worden omdat je ze toch nodig hebt voor bijvoorbeeld een reparatie van de Tomos.

Niet gevonden.

J. Borgman

Niet gevonden.

Toon Haverhals

Snelle service goed geholpen

Gewoon goed

van Doorn Zarts

Helaas niet de juiste kleur uitlaat geleverd.
Maar ik had de bestelling snel nodig en dat ging goed.

Ff contacten als er iets wijzigt.

Dooren

Goede ervaring .Bestelling goed verlopen.

Goede informatie.

Waj Van GOETHEM

De service en verzending was goed en snel 👍

Mieke Meijer

Voor de eerste keer hier besteld moet eerlijk zijn ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt en allemaal voor een mooie prijs dus ik zal hier vaker terugkeren Ik heb hem opgeslagen op mijn... Voor de eerste keer hier besteld moet eerlijk zijn ze hebben letterlijk alles wat je nodig hebt en allemaal voor een mooie prijs dus ik zal hier vaker terugkeren Ik heb hem opgeslagen op mijn telefoon de app Dus jullie kunnen echt op mijn rekenen ben zeer tevreden.

H. Hofman

Zeer correcte en snelle levering. Goedbeteikbaar per telefoon.